Categorieën

Service

Jozefmavo: Goed voor elkaar zorgen!

Jozefmavo: Goed voor elkaar zorgen!
Onderwijs

Jozefmavo: Goed voor elkaar zorgen!

  • Redactie
  • 10-04-2020
  • Onderwijs
Jozefmavo: Goed voor elkaar zorgen!
VLAARDINGEN - Op de St.-Jozefmavo zijn de examenleerlingen druk bezig om deze en volgende week de schoolexamens af te ronden. De mondelinge examens gaan digitaal via het programma Microsoft Teams. Docenten en leerlingen kunnen elkaar dan zien en spreken. De schriftelijke examens gaan via speciale programma’s. De leerlingen Beeldende Vorming moesten wel naar school komen om werk op het schoolplein op veilige afstand in te leveren, de regels van het RIVM werden daarbij uiteraard strikt toegepast.

De leerlingen van de andere leerjaren volgen de lessen digitaal. Ook het huiswerk gaat gewoon door. De mentoren houden contact met hun mentorkinderen en horen van velen, dat ze graag weer naar school zouden willen.

De schoolleiding probeert om het voor iedereen overzichtelijk te houden en benadert regelmatig het team om te kijken of alles goed gaat met het thuisfront. Een kaartje met wat bemoedigende woorden werd per post gestuurd en zeer gewaardeerd. 

Voor iedereen geen makkelijke tijd, maar als we allemaal goed voor elkaar zorgen kunnen we het volhouden. 

Die boodschap dragen we graag uit. 

Niet alleen voor onze eigen leerlingen en collega's, maar ook voor hun naasten en voor alle buurtbewoners. Vandaar deze banner, die zichtbaar is aan de Holysingel, naast de school.

 

 

St.-Jozefmavo

Willem de Zwijgerlaan 240, Vlaardingen

Meer over St.-Jozefmavo →