Categorieën

Service

Kamerlid en Statenlid CDA even toerist in Vlaardingen

Kamerlid en Statenlid CDA even toerist in Vlaardingen
Politiek

Kamerlid en Statenlid CDA even toerist in Vlaardingen

  • Advertorial
  • 14-07-2021
  • Politiek
Kamerlid en Statenlid CDA even toerist in Vlaardingen

CDA-wethouder Jacky Silos is blij met het bezoek van haar partijgenoten.

VLAARDINGEN – Zuid-Holland heeft toeristen meer te bieden dan Goudse kaas, de Rotterdamse haven, het Scheveningse strand en de molens van Kinderdijk. Om andere interessante plekken te ontdekken, gaat Tweede Kamerlid Inge van Dijk (CDA) op bezoek in onze provincie. In Vlaardingen bekijkt ze Museum Vlaardingen, de historische logger De Balder en de Stadskraan. En wellicht eet ze een harinkje dichtbij de Visbank. Van Dijk heeft gezelschap van Michiel Rogier, CDA-fractievoorzitter in de Provinciale Staten Zuid-Holland.

Van Dijk trekt deze zomervakantie door alle provincies in ons land. Ze is benieuwd naar de verborgen parels die iedereen echt gezien moet hebben. Als CDA-specialist op het gebied van toerisme wil Van Dijk weten hoe Nederland zich nadrukkelijker kan laten zien als toeristisch land. In elke provincie krijgt zegezelschap van CDA-Statenleden en lokale bestuurders van het betreffende gebied.

CDA-wethouder Jacky Silos is blij met het bezoek: ,,Mensen uit het buitenland zijn onder de indruk als ze onze stad bezoeken. De haven en de gebouwen die herinneren aan het roemrijke visserijverleden vinden ze heel leuk.'' Vlaardingen hoort daarom op de toeristische kaart van onze provincie, vindt Silos: ,,Mooi als Inge en Michel daaraan kunnen bijdragen.''

Van de bezoeken maakt het CDA een digitale landkaart, met foto’s van elke plaats die ze bezoeken en van de mensen die daarbij aanwezig zijn geweest. Het CDA deelt de landkaart op social media en de landelijke website van het CDA. Het bezoek van Van Dijk en Rogier vindt plaats op vrijdag 16 juli van 12.00 uur tot uiterlijk 13.30 uur, inclusief een lunch bij – hoe kan het ook anders - restaurant Muzze tegenover Museum Vlaardingen.

Drs. A.J. van Noort Belastingadviseurs B.V.

Paul Henri Spaakring 2, Vlaardingen

Meer over Drs. A.J. van Noort Belastingadviseurs B.V. →