Categorie├źn

Service

Kerstmarkt op Stadsboerderij Holywood

Kerstmarkt op Stadsboerderij Holywood
Nieuws

Kerstmarkt op Stadsboerderij Holywood

  • Redactie
  • 07-12-2016
  • Nieuws
Kerstmarkt op Stadsboerderij Holywood
VLAARDINGEN - Op vrijdag 16 december 2016 om 18.00 uur gaat op Stadsboerderij Holywood de tweede editie van de kerstmarkt van start. De kinderen kunnen voor €2,50 een activiteitenkaart kopen waar ze verschillende activiteiten mee kunnen doen. Bijvoorbeeld marshmallows roosteren, cakejes versieren, naar cadeautjes grabbelen en men kan naast het kijken van de film ‘Frozen’ ook op de foto met de beroemde ‘Frozen’ figuren!

Dit jaar is er wederom een eetplein waar men tegen betaling kan genieten van een heerlijke erwtensoep of hamburger, natuurlijk onder het genot van glühwijn of warme chocolademelk. Omdat de boerderij eigen vlees verkoopt krijgt u de mogelijkheid om tijdens de kersmarkt vlees te proeven van onze eigen varkens en koeien. Geheel bereid door diverse topchefs uit de regio.

Al het geld dat wordt opgehaald tijdens dit weekend gaat naar ons nieuwe project: een grote stal met eveneens hooi en stro opslag.

De kerstmarkt is van vrijdag 16 december tot en met zondag 18 december. Vrijdags begint het spektakel om 18.00 onder begeleiding van een bezoek van de Kerstman. Zaterdags begint de kerstmarkt om 16.00 en komt het musical koor van CJV in de loop van de avond optreden. Zondags begint het tevens om 16.00 uur en zingt Hill West de avond vol. Kortom, elke dag is er tot 20.00 genoeg leuks te beleven op de stadsboerderij Holywood!