Categorieën

Service

Kinderen eten een week lang gratis mee in Palladion

Kinderen eten een week lang gratis mee in Palladion
Uit

Kinderen eten een week lang gratis mee in Palladion

  • Ingezonden mededeling
  • 12-10-2023
  • Uit
Kinderen eten een week lang gratis mee in Palladion

VLAARDINGEN - Dit jaar markeert een bijzonder moment in de geschiedenis van Palladion in Vlaardingen. Palladion Greek Kitchen bestaat 20 jaar! ,,Sinds de oprichting hebben we onze passie voor de Griekse keuken gedeeld met onze gewaardeerde gasten en hebben we talloze memorabele momenten gecreëerd. Om dit jubileum te vieren, hebben we een reeks evenementen en speciale aanbiedingen gepland die je absoluut niet wilt missen!''

Onze Herfstvakantie Viering: Kinderen Eten Gratis Mee!

Bij Palladion Greek Kitchen willen we onze waardering tonen voor de steun die we door de jaren heen hebben ontvangen. Daarom bieden we tijdens de herfstvakantie een speciale deal aan: 'Kinderen eten gratis mee!' Het is onze manier om gezinnen te verwelkomen en samen van heerlijke Griekse gerechten te genieten.

Gratis Kindermenu voor Kleine Fijnproevers

Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen tot 12 jaar genieten van een gratis kindermenu bij aankoop van een hoofdgerecht van onze uitgebreide à la carte menukaart. We begrijpen hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je gezin, en wat is er beter dan dat te doen met een smakelijke Griekse maaltijd? Ons kindermenu biedt een selectie van kindvriendelijke gerechten bereid met dezelfde liefde en toewijding als al onze andere gerechten.

Bereid je voor op een Onvergetelijke Herfstvakantie

Palladion Greek Kitchen nodigt je uit om je herfstvakantie met ons door te brengen. Of je nu al een van onze vaste gasten bent of voor het eerst bij ons komt dineren, we heten je van harte welkom in onze sfeervolle omgeving. Terwijl je geniet van de authentieke Griekse smaken, kunnen de kinderen zich verheugen op een speciale traktatie – een gratis kindermenu dat speciaal voor hen is samengesteld.

Reserveer Nu en Beleef Onvergetelijke Momenten

Mis deze kans niet om te genieten van onze heerlijke Griekse gerechten en deel te nemen aan onze jubileumvieringen. Reserveer nu voor een onvergetelijke herfstvakantie-ervaring bij Palladion Greek Kitchen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou ons 20-jarig jubileum te vieren. Bedankt voor 20 jaar van onvergetelijke herinneringen, en we kijken uit naar vele meer!

Grieks restaurant Palladion

Liesveldviaduct 1

3131 CN  Vlaardingen

tel. 010 4340111

[email protected]

www.palladionrestaurant.nl