Categorie├źn

Service

Kindervrijmarkt op Koningsdag

Kindervrijmarkt op Koningsdag
Winkelen

Kindervrijmarkt op Koningsdag

  • Redactie
  • 22-04-2022
  • Winkelen
Kindervrijmarkt op Koningsdag
VLAARDINGEN - De kasten leeg en je spaarpot vol? Jawel hoor, grijp je kans op Koningsdag! Woensdag 27 april is er weer kleedjesmarkt in het centrum van Vlaardingen! Dé plek om een zakcentje bij te verdienen. En als iedereen na afloop z’n eigen spullen opruimt, is het centrum daarna in een handomdraai weer netjes.

Veel jonge Vlaardingers kunnen woensdag weer van de gelegenheid gebruik maken om hun spulletjes aan te bieden aan stadsgenoten en bezoekers. Let wel: de kleedjesmarkt is niet bedoeld voor commerciële handelaren! Het belooft in ieder geval een gezellige boel te worden! Er zijn wel een paar afspraken om er voor te zorgen dat het ook veilig blijft. Zo mag je niet voor in- en uitgangen van woningen of winkels gaan zitten met je spullen. Zorg er ook voor dat je niet voor een nooduitgang of brandkraan zit. Verder is het goed om te weten dat alleen vergunninghouders eet- en drinkwaren mogen verkopen en dat je geen tafels, aanhangwagens of kramen mag plaatsen.

De kleedjesmarkt duurt van 06.00 uur tot 17.00 uur. Van 13.00 uur tot 17.30 uur kun je terecht bij containers op het Schoutplein waar je je overtollige of niet verkochte spullen naartoe kunt brengen. Om het opruimen extra leuk te maken, maak je ook nog eens kans op een leuke prijs als je je spullen naar de containers brengt. Op de kleedjesmarkt worden flyers uitgedeeld. Als je hierop je contactgegevens noteert, en deze inlevert bij de containers op het Schoutplein, maak je kans op een van de prijzen.