Categorie├źn

Service

Laatste woningen Nieuwe Vogelbuurt gaan in de voorverkoop

Laatste woningen Nieuwe Vogelbuurt gaan in de voorverkoop
Wonen

Laatste woningen Nieuwe Vogelbuurt gaan in de voorverkoop

  • Ingezonden mededeling
  • 17-03-2022
  • Wonen
Laatste woningen Nieuwe Vogelbuurt gaan in de voorverkoop
VLAARDINGEN - Op 12 april start de voorverkoop van de laatste 52 woningen in De Nieuwe Vogelbuurt. Voor de inschrijving op een woning in De Goudvogel is het ‘Certificaat Financiële Haalbaarheid’ (CFH) nodig. Zo is van tevoren bekend of de woning haalbaar en betaalbaar is. Stephanie en haar man Tom kochten twee jaar geleden een woning in de Nieuwe Vogelbuurt en hadden ook zo’n certificaat. Zij wisten dus dat ze door de eerste ‘check’ waren gekomen en daar hadden ze achteraf gezien in hun situatie mazzel mee.

Geen baan

Het was voor de Vlaardingers namelijk spannend tot het eind of de koop van het huis door kon gaan. Stephanie: ,,Ik zat middenin een wisseling van werkgever. Aan Robert van Fundament (verantwoordelijke voor de uitgifte van het CFH) heb ik gevraagd wat er op papier allemaal nodig was om de hypotheek rond te krijgen.'' Stéphanie zat uiteindelijk slechts één dag zonder baan.

Tóch gelukt

De bank gaf groen licht voor de hypotheek. Maar toen kwam corona. ,,Tom werkte in de horeca en er ontstond direct veel onzekerheid over zijn baan.'' Toch kwam ook dat goed. Inmiddels woont het stel naar volle tevredenheid in de Nieuwe Vogelbuurt en binnenkort komt er een derde gezinslid bij. Stephanie is namelijk zwanger van het eerste kindje van haar en Tom! ,,Wij zijn zo blij dat het gelukt is om in deze uitzonderlijke situatie het huis te kunnen kopen!''

Daar sluit Robert zich bij aan. ,,Door positief te blijven en vertrouwen te houden, hebben we de hypotheek rond weten te krijgen!'' En, deze situatie laat zien hoe belangrijk een CFH is. Vooral in deze soms onzekere tijden.

De Nieuwe Vogelbuurt

In De Nieuwe Vogelbuurt worden 52 nieuwe eengezinswoningen ontwikkeld met woonoppervlaktes van circa 120 tot 165 m2. Met 3, 4 of zelfs 5 slaapkamers is er voldoende ruimte om te leven, te genieten en hobby’s uit te oefenen. De voorverkoop start op 12 april 2022.

Fundament

Voor de inschrijving op een woning in De Goudvogel heb je het ‘Certificaat Financiële Haalbaarheid’ nodig. Vanaf het moment dat de prijsbandbreedtes bekend zijn kun je bij Fundament Advies op gesprek. Blijkt de woning haalbaar en betaalbaar, dan ontvang je het certificaat. Het is verstandig om vóór het einde van elke inschrijfperiode bij Fundament Advies langs te gaan om het certificaat te behalen. Meer informatie hierover volgt naarmate de Voorverkoop en Start verkoop nadert. Het kantoor van Fundament Advies aan de Korte Hoogstraat 8a in Vlaardingen is voor iedere koper van De Goudvogel de start van deze mooie reis.

Fundament Advies
Korte Hoogstraat 8a
3131 BK Vlaardingen
010 - 460 89 00
[email protected]
www.fundament-advies.nl

Fundament Advies

Korte Hoogstraat 8a, Vlaardingen

Meer over Fundament Advies →