Categorie├źn

Service

Langer thuis wonen dankzij aanvullende mantelzorg

Langer thuis wonen dankzij aanvullende mantelzorg
Gezond

Langer thuis wonen dankzij aanvullende mantelzorg

  • Advertorial
  • 18-12-2020
  • Gezond
Langer thuis wonen dankzij aanvullende mantelzorg

Goed nieuws van Saar aan Huis Regio Nieuwe Waterweg

VLAARDINGEN - We worden allemaal ouder. Dat is goed nieuws. De overheid wil dat we langer thuis blijven wonen en de regie in eigen hand nemen, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Veel ouderen blijven graag zelfstandig wonen maar stuiten in de praktijk op veel problemen. Ze krijgen fysieke klachten of raken in sociaal isolement. Ouder worden gaat vaak gepaard met beperkingen. Extra hulp of ondersteuning is nodig. Kinderen, vrienden of buren willen graag helpen maar wonen ver weg, hebben een drukke baan of een gezin.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden in 2021 de dienstverlening van Saar aan Huis. Het gaat daarbij om vervangende (respijt) zorg en aanvullende zorg vanuit uw aanvullende verzekering. Kijk hiervoor naar de huidige voorwaarden van uw verzekering. Indien de vergoeding niet opgenomen is, kunt u overwegen over te stappen naar een andere verzekeraar, bijvoorbeeld VGZ, Menzis of Achmea Zilveren Kruis. Let hierbij goed op de aanvullende voorwaarden.

Heeft u vragen over vergoeding van mantelzorg in uw regio? Voor advies op maat, neem contact op met Denise Swam Vestigingsmanager Saar aan Huis - Regio Nieuwe Waterweg  

Bel 010 - 311 86 44 / 06 - 868 38 644
[email protected]
Meer informatie kijk op onze website SaaraanHuis

Saar aan Huis

Sportlaan 270, Vlaardingen

Meer over Saar aan Huis →