Categorieën

Service

Last van rug, nek of scouders?

Last van rug, nek of scouders?
Gezond

Last van rug, nek of scouders?

  • Advertorial
  • 05-05-2021
  • Gezond
Last van rug, nek of scouders?
VLAARDINGEN - Op zoek naar een goede en betrouwbare massagepraktijk? Kom dan eens langs bij Massagepraktijk Consilium, want bij ons krijgt u een professionele massagebehandeling, waarbij kwaliteit en inzet heel belangrijk zijn. 

Vooraf vindt er een intake gesprek plaats, om zo een goed en duidelijk beeld van uw klachten te krijgen. Samen met u wordt er gekeken of en welke klachten er zijn, waarna we met diverse technieken proberen uw klachten te verlichten of te voorkomen. Daar wordt de massage ook op aangepast en na afloop is er natuurlijk een glaasje water voor u.

 Dus.... heeft u last van nek-, rug- of schouderklachten, of een zeurende onderrug? Of komt die hoofdpijn regelmatig terug? Loop hier niet te lang mee door, want hoe langer u wacht, hoe meer tijd het nodig heeft om de klacht weer te verhelpen. Ook mensen die stress en spanningensklachten hebben, ervaren een positief effect bij een massage. 

Persoonlijke aandacht en professionaliteit vindt u dan ook bij ons, omdat er tijd en rust is. Dit is de kracht van Massagepraktijk Consilium! Ik help u graag verder om weer fit en vitaal te worden en/of te blijven. Benieuwd wat een massage voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Ik heb een NGS licentie als sportmasseur en ga regelmatig naar bijscholingen en cursussen om mijn kennis en kwaliteit up to date te houden.

Tanya de Bruin

Massagepraktijk Consilium
06 - 22 48 84 46
[email protected]
www.massagepraktijkconsilium.nl
facebook: massagepraktijk Consilium

 

Primrose Holding B.V.

Nieuwe Kerkstraat 5, Vlaardingen

Meer over Primrose Holding B.V. →