Categorieën

Service

Massagepraktijk Consilium: goed en betrouwbaar

Massagepraktijk Consilium: goed en betrouwbaar
Gezond

Massagepraktijk Consilium: goed en betrouwbaar

  • Advertorial
  • 27-07-2021
  • Gezond
Massagepraktijk Consilium: goed en betrouwbaar
VLAARDINGEN - Op zoek naar een goede en betrouwbare massagepraktijk? Kom dan eens langs bij Massagepraktijk Consilium, want bij ons krijgt u een professionele massagebehandeling, waarbij kwaliteit en inzet heel belangrijk zijn.

Vooraf vindt er een intake gesprek plaats, om zo een goed en duidelijk beeld van uw klachten te krijgen. Samen met u wordt er gekeken of en welke klachten er zijn, waarna we met diverse technieken proberen uw klachten te verlichten of te voorkomen. Daar wordt de massage ook op aangepast en na afloop is er natuurlijk een glaasje water voor u. 

Dus... heeft u last van nek, rug of schouder klachten, of een zeurende onderrug? Of komt die hoofdpijn regelmatig terug? Loop hier niet te lang mee door, want hoe langer u wacht, hoe meer tijd het nodig heeft om de klacht weer te verhelpen. Ook mensen die stress en spanningensklachten hebben, ervaren een positief effect bij een massage. 

Persoonlijke aandacht en professionaliteit vindt u dan ook bij ons, omdat er tijd en rust is. Dit is de kracht van Massagepraktijk Consilium! Ik help u graag verder om weer fit en vitaal te worden en/of te blijven.

Benieuwd wat een massage voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ik heb een NGS licentie als sportmasseur en ga regelmatig naar bijscholingen en cursussen om mijn kennis en kwaliteit up to date te houden. 

Tanya de Bruin
Massagepraktijk Consilium
06 22 48 84 46
[email protected]
www.massagepraktijkconsilium.nl
facebook: massagepraktijk Consilium


 

 

Primrose Holding B.V.

Nieuwe Kerkstraat 5, Vlaardingen

Meer over Primrose Holding B.V. →