Categorieën

Service

Leefstijlloket Vlaardingen voor gratis advies

Leefstijlloket Vlaardingen voor gratis advies
Gezond

Leefstijlloket Vlaardingen voor gratis advies

  • Redactie
  • 06-11-2023
  • Gezond
Leefstijlloket Vlaardingen voor gratis advies

VLAARDINGEN - Het Leefstijlloket is een gratis loket voor alle inwoners van Vlaardingen die gezonder willen leven en hierbij geholpen willen worden. Het valt niet mee om ongezonde gewoontes te veranderen. Je begint vaak vol goede moed, maar al snel val je weer terug in je oude patroon. Vaak omdat je moe bent, er is iets vervelends gebeurd of er valt wat te vieren.

Het veranderen van je dagelijkse gewoontes is voor heel veel mensen een moeilijk proces. De leefstijlcoaches van het loket Mariëlle Muis en Hélène Spijkerman willen je graag helpen om ongezonde gewoontes daadwerkelijk te veranderen. Ze beantwoorden vragen, geven tips en er kan een afspraak gemaakt voor één of meerdere gratis coachgesprekken (maximaal 3 gesprekken). Ook kunnen ze je doorverwijzen naar een leefstijlprogramma, buurtsportcoach, fysiotherapeut, diëtist of andere specialist (afhankelijk van de zorgverzekering).

Contact met het loket

Er is geen verwijzing nodig van je huisarts. Je kunt telefonisch contact opnemen, een e-mail sturen of langskomen bij een inloopspreekuur bij de Buurtkamer, Wijkcentrum West, Voedselbank of het wijkspreekuur bij v.v. Zwaluwen Holy. De locaties en tijden van deze spreekuren staan op de website www.leefstijlloketvlaardingen.nl. Tel: 010 - 8453985, e-mail: [email protected].


Prevenzie Leefstijlcoaching

Hoflaan 3b, Vlaardingen

Meer over Prevenzie Leefstijlcoaching →