Categorieën

Service

Leerlingen Mavo Vos maken kennis met logistiek

Leerlingen Mavo Vos maken kennis met logistiek
Onderwijs

Leerlingen Mavo Vos maken kennis met logistiek

  • Redactie
  • 10-10-2022
  • Onderwijs
Leerlingen Mavo Vos maken kennis met logistiek
VLAARDINGEN - 'The trip of your drip', straattaal voor de reis van jouw merkkleding... Dat was het thema van de logistieke roadshow die bij de Mavo Vos aan de Korhoenlaan langskwam. Door mee te doen met de Logistieke Roadshow maken leerlingen kennis met de logistieke sector om hen zo te interesseren voor een toekomst binnen de logistiek. Want ja, wat moet er eigenlijk allemaal gebeuren voordat je een trui van je favoriete merk aan kan trekken.

Leerlingen kregen tijdens de roadshow een aantal uitdagingen voorgelegd waarmee op een leuke manier kennis over de sector kon worden opgedaan. Zo moesten ze met een cargobike pakketten met merkkleding bij een influencer bezorgen. De scholieren werden beoordeeld op snelheid, teamwork, veiligheid en accuraatheid.

Daarnaast werd er nog gepuzzeld met pallets, moest er een planning worden gemaakt voor het bezorgen van kledingstukken op voor influencers belangrijke momenten en was er een escaperoom. Het werd voor de leerlingen een leuke dag met een aardig inkijkje in de praktijk van de logistiek.

Vlaardingse Openbare Scholengroep

Postbus 6040, Vlaardingen

Meer over Vlaardingse Openbare Scholengroep →