Categorie├źn

Service

Liesveld heeft een beetje kleur in een grauwe periode

Liesveld heeft een beetje kleur in een grauwe periode
Winkelen

Liesveld heeft een beetje kleur in een grauwe periode

  • Advertorial
  • 10-06-2020
  • Winkelen
Liesveld heeft een beetje kleur in een grauwe periode
VLAARDINGEN - De winkeliersvereniging van Winkelcentrum Liesveld zet de 'ballonnetjes' buiten. De komende tijd vallen de winkeliers en horecabedrijven op het Liesveld extra op met een mooie ballonpilaar in de kleuren van ons winkelcentrum. De ballonnen geven een beetje kleur aan deze grauwe periode. 

De ballonpilaren zijn een soort ‘statement’ om het bericht te verspreiden dat de klanten welkom zijn in ons winkelcentrum. Het gaat weer de betere kant op en we merken dat mensen behoefte hebben aan positiviteit en kleur. Zo verruimen veel winkels de openingstijden weer en zijn er steeds meer winkels op de koopavonden van vrijdag geopend. Een goed excuus om jouw inkopen vooral, lokaal te doen. 

Naast de koopavonden zijn er ook diverse winkels weer geopend op de koopzondagen. De eestvolgende is op zondag 5 juli. De stap naar 'normaal' binnen de 1,5m samenleving zorgt ervoor dat de winkeliers de Vlaardingse bezoekers kunnen helpen met nieuwe outfits, telefoons, lekker eten, accessoires, advies en leuke cadeautjes. 

Plan jouw bezoek voordat je naar het winkelcentrum komt. Check vooraf de openingstijden van de winkels die je wilt bezoeken (via website of sociale media), dan weet je zeker dat je kan shoppen, winkelen en boodschappen doen op het Liesveld.

Hopelijk zien we jou snel weer in ons winkelcentrum, onze winkeliers heten je graag welkom!

Winkelcentrum Liesveld

p/a Veerplein 18, Vlaardingen

Meer over Winkelcentrum Liesveld →