Categorieën

Service

‘Ik zou wel een kindje lusten’

‘Ik zou wel een kindje lusten’
Uit

‘Ik zou wel een kindje lusten’

  • Redactie
  • 19-09-2022
  • Uit
‘Ik zou wel een kindje lusten’
VLAARDINGEN - Het populaire prentenboek Ik zou wel een kindje lusten van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid komt op zondag 25 november (11:00 en 14:00 uur) tot leven in de Stadsgehoorzaal. In de gelijknamige, vrolijke, interactieve kleutervoorstelling speelt en zingt theatermaakster, zangeres, actrice en presentatrice Joes een dag uit het leven van een kleine krokodil die wel een kindje zou lusten. Kaarten zijn te bestellen via www.stadsgehoorzaal.nl.  

De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar op een dag heeft hij er gewoon géén zin meer in. Hij wil eigenlijk wel een keer een kindje eten. Wat zijn vader en moeder ook proberen, hij krijgt het idee maar niet uit zijn hoofd. Op een dag ziet hij een meisje bij de rivier en besluit een poging te wagen... Een dolkomisch verhaal met fijne, droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen en waarbij de kinderen luidkeels kunnen meezingen en -dansen. En ook al is het misschien een beetje spannend (want je weet natuurlijk nooit of de krokodil misschien in je bil bijt...), er worden in ieder geval geen kindjes opgegeten! 

Over Joes
Joes Boonen is vanaf september 2015 te zien op Nickelodeon in de nieuwe tv-serie van Dirk Scheele. Ook speelt ze de voorstelling Dikkie Dik en de taart. Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres.

Ik zou wel een kindje lusten (3+)
Zondag 25 september – 11:00 en 14:00 uur
Kaarten bestellen!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →