Categorieën

Service

Luxe wonen in Holy Residence

Luxe wonen in Holy Residence
Wonen

Luxe wonen in Holy Residence

  • Advertorial
  • 06-10-2017
  • Wonen
Luxe wonen in Holy Residence

Holy Residence

VLAARDINGEN - Wilt u doorstromen naar een luxe en zonnig easy living appartement in de groene woonwijk Holy Zuid nabij de Vlaardingse Vaart en de Broekpolder? Kom langs en schrijf u nu in voor één van deze royale appartementen in het nieuwbouwproject Holy Résidence!

In dit zonnige appartement geniet u met uw gezin, familie en vrienden. De riante woonkamer, eetkeuken en twee of drie (slaap)kamers zijn allen voorzien van vloerverwarming en -koeling, waar u met gemak een groot aantal gasten ontvangt. U heeft vanuit de woonkamer toegang tot het terras via de schuifpui. Er is ruimte voor een eettafel en ligstoelen op het terras en dankzij de ideale ligging kunt u in de middag en avond genieten van de zon op het zuidwesten.

De twee of drie (slaap)kamers voorzien u van privacy en comfort en grenzen aan een luxe royale badkamer. Verder is er een inpandige berging, een onder gelegen bergingbox en een ondergelegen parkeergarage waar u uw auto veilig kunt parkeren.

Kenmerkend voor deze prachtige appartementen zijn de bewuste kleinschalige en intieme opzet, de moderne architectuur en hoge kwaliteit woningbouw. Stijlvolle gevels en daklijnen geven het pand een eigentijdse uitstraling. De kwaliteit is terug te vinden in de binnendeurkozijnen, hoge plafonds en vloerverwarming en -koeling. De appartementen voldoen aan hoge isolatienormen met o.a. drielaags glas: een comfortabel binnenklimaat (behaaglijk in de winter, koel in de zomer) en duurzame manier van wonen zijn het resultaat.

Dankzij de glazen balustrades rondom het terras heeft u een ongehinderd zicht op de buurt. U woont op loopafstand van De Vaart met haar glooiende oevers en bomenrijen. Aan de overzijde van de vaart ziet u de uitgestrekte weilanden van natuur- en recreatiegebied de Broekpolder liggen, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. In de Broekpolder bevinden zich diverse sportvelden, een manege, enkele jachthavens en de prachtige golfbaan van GC Broekpolder. Loopt u de andere kant op dan bent u binnen enkele minuten bij het uitstekende winkelcentrum De Loper voor al uw dagelijkse boodschappen. Binnen één minuut bent u op de A20 of A4. Ook is Holy Résidence goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kenmerken:
- Royale woonkamer met open keuken;
- Alle woningen zijn georiënteerd op het zonnige westen;
- Riant zonnig terras;
- Minimaal drie kamerwoningen;
- Luxe sanitair en tegelwerk;
- Hard houten binnen kozijnen met stompe deuren;
- Eigen parkeerplaats in ondergelegen garage;
- Een eigen parkeerplaats onder het gebouw;
- Duurzaam klimaatbeheersingssysteem (vloerverwarming en koeling);
- Veilig wonen o.a. gasloos en veiligheidssloten
- Gevelkozijnen van aluminium met triple glas
- Gebruik maken van faciliteiten als kapper, thuiszorg, brasserie e.d. van naastgelegen Zonnehuis groep
- Grenzend aan natuurgebied De Broekpolder en het weidegebied Midden Delfland
- Mogelijkheid oplaadpunt auto in stallinggarage
- Woningborg Garantie

De verkoop is gestart, kom langs op ons kantoor aan de Korte Hoogstraat 4 a in Vlaardingen of bel 010 - 434 38 44 voor een vrijblijvend gesprek, er is al vijftig procent gereserveerd!

De Witte Garantiemakelaars
Korte Hoogstraat 4a
3131 BK  Vlaardingen
010 - 434 38 44
dewitte@garantiemakelaars
www.dewittegarantiemakelaars.nl

De Witte Garantiemakelaars

Korte Hoogstraat 4a, Vlaardingen

Meer over De Witte Garantiemakelaars →