Categorie├źn

Service

Makelaardij Thuis; een thuis voor iedereen!

Makelaardij Thuis; een thuis voor iedereen!
Wonen

Makelaardij Thuis; een thuis voor iedereen!

  • Advertorial
  • 23-10-2021
  • Wonen
Makelaardij Thuis; een thuis voor iedereen!
VLAARDINGEN - Je knippert een keer met je ogen en we zitten alweer in oktober! De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Op dit moment zitten we midden in de verkoop van het nieuwbouwproject Floreskwartier en mogen we supertrots zijn op een marktaandeel in de verkoop van bestaande bouw van bijna 22 procent in Vlaardingen. daar wordt hard voor gewerkt door een betrokken en professioneel team. Wij gaan iedere dag met plezier op pad voor onze opdrachtgevers. Aankoop, verkoop of taxatie... het is ons allemaal even lief!

Dat de woningmarkt nog altijd oververhit is, zal niemand zijn ontgaan. Landelijk gezien kan elke koper gemiddeld kiezen uit 1,4 woning. Ter vergelijking: in 2014 was dit nog 22,28 woningen per koper! Dat betekent dat verkopers nu 'spekkoper' zijn, maar ook zij zullen een nieuwe woning moeten vinden voordat zij het nieuwe droomhuis van hun kopers kunnen verlaten. En die krapte zal nog niet ten einde zijn; we hebben in Nederland de komende tien jaar nog eens 845.000 nieuwe woningen nodig om te voorkomen dat het woningtekort verder oploppt. Hier ligt dus een uitdagende taak voor de overheid om mee te helpen aan een oplossing.

Het vinden van een droomwoning is één, daadwerkelijk deze woning kunnen kopen is een tweede. Gelukkig weten wij precies welke woningen er te koop staan en kunnen we samen met u kijken welke woningen aan uw eisen voldoen. Juist in deze tijden kan een aankoopmakelaar een helpende hand bieden door het aankoopproces uit handen te nemen. We treden met de verkopend makelaar in onderhandeling met als doel om een aankoop onder de meest gunstige voorwaarden te realiseren. Dat is in deze tijden een uitdaging maar zeker niet onmogelijk!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek, betrokken en professioneel als altijd.

Makelaardij Thuis
Korte Hoogstraat 33a
3131 BJ Vlaardingen
[email protected]
010 - 474 37 71

www.makelaardij-thuis.nl

Makelaardij Thuis

Korte Hoogstraat 33a, Vlaardingen

Meer over Makelaardij Thuis →