Categorieën

Service

Memoricentrum: nieuw afscheidscentrum voorziet in behoefte

Memoricentrum: nieuw afscheidscentrum voorziet in behoefte
Nieuws

Memoricentrum: nieuw afscheidscentrum voorziet in behoefte

  • Redactie
  • 04-07-2020
  • Nieuws
Memoricentrum: nieuw afscheidscentrum voorziet in behoefte

Fotografie: Herman van Nieuwenhuizen en Dewi van der Gaag

VLAARDINGEN – Een jarige of koninklijk onderscheiden Vlaardinger feliciteer je, maar wat zeg je bij de opening van een uitvaartcentrum? Het was vooraf even worstelen met die gedachte voor wethouder Bart Bikkers, maar vanochtend sprak hij lovende woorden richting Christian van der Gaag die de opening vierde van het Memoricentrum van Melati Uitvaartzorg  Of eigenlijk is het een afscheidscentrum, en gelegen aan Over de Dammen 4, tussen de Aalscholverlaan en de trambaan.

Vanochtend waren er vrienden, familie en andere genodigden en vanmiddag en vanavond was het Memoricentrum open voor iedereen die er een kijkje wilde nemen. Wie er binnen liep trof geen grijze stemmigheid aan maar kleur en prachtige natuurfoto’s op onder meer plafond en deuren; warm en vol sfeer.

Het Memori Centrum is een compact, veelzijdig en sfeervol afscheidscentrum geworden. Een locatie waar alle middelen en moderne mogelijkheden aanwezig zijn om een passend afscheid te realiseren. Het beschikt over onder andere twee 24-uurskamers; kiest een familie daarvoor, dan krijgen zij de sleutel van een eigen rouwkamer in het Memoricentrum. Zij kunnen dan zo vaak komen en net zo lang blijven als zij willen, dag en nacht. Zonder afspraak.

In de aanwezige aula kan er een afscheidsdienst gehouden worden, nagepraat, gecondoleerd of met elkaar wat drinken en eten in het Memoricafé. De mogelijkheden zijn veelzijdig en volledig naar wens in te vullen. Het Memoricentrum heeft de modernste mogelijkheden voor beeld en presentatie, audio, livemuziek en videostreaming.  Kortom, traditioneel, uitbundig, ingetogen of met een beperkt budget, wat de wensen ook zijn, er wordt altijd maatwerk geboden zodat er voor iedereen passend afscheid mogelijk is.

Het Memoricentrum vormt een prachtige aanvulling op de mogelijkheden voor een passend afscheid, die in Vlaardingen tot nu toe toch wat beperkt waren. Wie er meer over wil weten vindt veel informatie hier op de website .

Wie vragen heeft, kan telefonisch contact opnemen met het Memoricentrum via 010-230 68 45.

L & D Vlaardingen Beheer B.V.

Robert Schumanring 49, Vlaardingen

Meer over L & D Vlaardingen Beheer B.V. →