Categorieën

Service

Menno de Mol benoemd tot citymarketeer Vlaardingen

Menno de Mol benoemd tot citymarketeer Vlaardingen
Nieuws

Menno de Mol benoemd tot citymarketeer Vlaardingen

  • Redactie
  • 30-03-2023
  • Nieuws
Menno de Mol benoemd tot citymarketeer Vlaardingen
VLAARDINGEN - Menno de Mol is benoemd tot citymarketeer Vlaardingen. Hij begint op 1 mei met de marketing en promotie van de stad naar inwoners, toeristen, potentiële studenten en ondernemers.

,,Wij zijn enthousiast om Menno te verwelkomen als citymarketeer'', zegt Gerrit van Toor, initiatiefnemer voor citymarketing. ,,De passie van Menno voor Vlaardingen komt uit zijn hart. Menno is een rasechte Vlaardinger uit een echte Vlaardingse familie. Hij kent de mentaliteit van de stad en beschikt over een groot Vlaardings netwerk. Dit in combinatie met zijn brede ervaring in branding en marketing maken hem de perfecte kandidaat om onze stad op de kaart te zetten en uit te dragen.''

In zijn rol als directeur-bestuurder van Vlaardingen Partners zal Menno Vlaardingen verdere bekendheid gaan geven. Dit zal hij doen in nauwe samenwerking met ambtenaren, ondernemers en maatschappelijke - en culturele organisaties.

De gemeenteraad heeft in de gemeentebegroting voor de periode 2023-2026 geld gereserveerd om het initiatief vanuit ondernemend Vlaardingen mee te financieren en de uitvoering mogelijk te maken. Zo worden er ook investeringen gedaan voor de lange termijn in zaken als website, stadsstijl, merk en relatie-opbouw. Citymarketing vergt consequente inzet en het kan enige tijd duren voordat imagoverbetering zichtbaar is. De intentie is dan ook na 2026 de samenwerking voort te zetten.

,,Ik ben vereerd om voor deze rol gekozen te zijn en voor mij is het een droom om bij te dragen aan een grotere bekendheid van Vlaardingen'', zegt Menno. ,,Mijn kennis van de stad en mijn vaardigheden & ervaring zal ik gebruiken om de stad zo goed mogelijk te positioneren en te promoten naar inwoners, studenten, toeristen en bedrijven.''