Categorieën

Service

Nieuwe single van Vlaardings/Schiedams duo 2BLURRY

Nieuwe single van Vlaardings/Schiedams duo 2BLURRY
Nieuws

Nieuwe single van Vlaardings/Schiedams duo 2BLURRY

  • Redactie
  • 23-09-2023
  • Nieuws
Nieuwe single van Vlaardings/Schiedams duo 2BLURRY

2BLURRY bij de Grote Prijs van Rotterdam

VLAARDINGEN - Het Vlaardings/Schiedamse popduo 2BLURRY, gevormd door Noa de Wit en Giovanni Crama, lanceerde afgelopen week alweer hun tweede single met de titel ‘Hart in ’t Vuur’ op Spotify. De primeur van deze single vond een dag eerder plaats tijdens de finaleshow van de Grote Prijs van Rotterdam in BIRD.

‘Hart in ’t Vuur’ is een boeiende mix van Afrobeat, Amapiano en natuurlijk het unieke geluid van 2BLURRY. Het nummer benadrukt voor het duo ook het belang van loslaten en transformeren, met als centraal thema het afscheid nemen van emotionele bagage. Zoals Gio uitlegt: ,,Soms moeten we onze emoties uitschakelen en doorgaan op de automatische piloot, vooral wanneer we geconfronteerd worden met verlies, depressie of overweldiging. Dat is precies wat dit nummer weerspiegelt’’.


Grote Prijs van Rotterdam

Op donderdag 14 september betoverde 2BLURRY het publiek tijdens de finale van de Grote Prijs van Rotterdam in BIRD. Het enthousiasme was voelbaar toen ze daar een exclusieve primeur van hun nieuwe nummer brachten.

De afgelopen weken hebben Noa en Gio hard gewerkt om een show te creëren die een unieke ervaring biedt aan het publiek. De erkenning na de finale was dan ook meer dan verdiend, met lof voor hun complete productie, stijl en het algehele optreden.


Eerder werk

Het verhaal van 2BLURRY begon in 2018, toen Noa en Gio elkaar ontmoetten en direct een sterke muzikale connectie voelden. Gedreven door hun gedeelde passie voor muziek en hun zoektocht naar een eigen artistieke identiteit, zijn ze samen aan de slag gegaan om een eigen geluid te creëren. Vanaf juni 2023 zijn zij begonnen met het releasen van eigen werk.

Hun eerste single ‘Hele Lijf’ werd uitgebracht, gevolgd door een remix met Rotterdamse rappers RMB en Rocher. Benieuwd naar de nieuwste single van 2BLURRY? Luister nu naar ‘Hart in ’t Vuur‘ op Spotify via de onderstaande link:

https://open.spotify.com/track/046ne3td6KCeY2Xzm9Ufp3?si=6128c3b7bba44503