Categorie├źn

Service

Nieuws over hulp bij belastingaangifte

Nieuws over hulp bij belastingaangifte
Nieuws

Nieuws over hulp bij belastingaangifte

  • Advertorial
  • 11-05-2021
  • Nieuws
Nieuws over hulp bij belastingaangifte

VLAARDINGEN - U kunt als inwoner van Maassluis, Vlaardingen of Schiedam met een klein inkomen een afspraak maken voor hulp bij uw belastingaangifte! Op 2 locaties (bij Minters in Vlaardingen en bij de bibliotheek in de Korenbeurs in Schiedam) bieden we van 14 tot en met 24 juni gratis hulp bij uw belastingaangifte.

De invulhulp is uitsluitend bedoeld voor inwoners uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam met een jaarinkomen tot € 30.000,- (alleenstaanden) of € 40.000,- (gezinnen) en die daarnaast geen inkomsten in box 3 hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstelling of beleggingen).

Minters organiseert de invulhulp dit jaar in Vlaardingen en in Schiedam. In Vlaardingen is de invulhulp van maandag 14 tot en met donderdag 24 juni (op werkdagen) op kantoor bij Minters aan het Burgemeester van Lierplein 51 aanwezig. In Schiedam is de invulhulp op dinsdag 15 en dinsdag 22 juni in de bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 aanwezig.

Wilt u van de Invulhulp gebruikmaken? U kunt vanaf vandaag een afspraak plannen via I: www.minters.nl. Wilt u van de Invulhulp gebruikmaken? Mocht u geen mogelijkheid hebben om u digitaal aan te melden, dan kunt u telefonisch een afspraak maken tussen 14.00 uur en 16.30 uur via T: 010 – 435 1022. Geef u snel op, want vol is vol!

Om (digitaal) belastingaangifte te doen, heeft u een eigen DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD? Vraag die dan tijdig aan. Vergeet niet om uw DigiD ook te activeren. Aanvragen van uw Digid kan eenvoudig via I: www.digid.nl.

Is het wegens bijzondere omstandigheden voor u niet mogelijk om een DigiD aan te vragen, neem dan direct contact met de Sociaal Raadslieden op om de mogelijkheden te bespreken. Zij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen elf en een op T: 010 – 435 1022.

Let op: bij alle ontmoetingen moeten wij rekening houden met uw en onze gezondheid en dienen we de instructies van het RIVM en de regering te volgen. Dat verwachten we ook van u wanneer u ons bezoekt. Heeft u een afspraak en heeft u of iemand in uw gezin (milde) gezondheidsklachten? Neem dan telefonisch contact op voor een nieuwe afspraak.

Sociaal Raadslieden Minters
Burgemeester van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen
T:  010 - 435 1022

Minters

Burgemeester van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →