Categorieën

Service

Nina de la Parra makes women come

Nina de la Parra makes women come
Uit

Nina de la Parra makes women come

  • Advertorial
  • 17-02-2024
  • Uit
Nina de la Parra makes women come

VLAARDINGEN - Theatermaker, (muziek)schrijver, comédienne, performer en toetsenist Nina de la Parra maakt volgens het Parool ‘het spannendste cabaret van dit moment’. Theater dat ontregelt en waarbij thema’s als afkomst, identiteit, koloniaal verleden en vrouwelijke onafhankelijkheid samenkomen. Op donderdag 29 februari (20.30 uur) word je in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen omver geblazen door de rauwe, humoristische, overrompelende, grenzen verkennende en hokjes doorbrekende theatertornado van Nina de la Parra. 

Overal waar vrouwen wonen, wil Nina de la Parra spelen. O, en overal waar mannen wonen trouwens ook. Want hoewel we echt ons best doen elkaar beter te begrijpen, valt er nog zoveel te leren, bij elkaar te brengen, uit te schreeuwen, te bespreken, te verlangen, te voelen en te lachen. Om waar we nu staan, onze afkomst, onze toekomst. En wat is er dan een beter medicijn dan Nina de la Parra. Kind van twee landen, dochter van toneel en comedy, sister van iedere vrouw.

Over Nina de la Parra
Nina de la Parra groeit op als kind van een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder in Amsterdam. Vanaf 2019 speelde ze haar eerste voorstelling Gods Wegen met Sanne Landvreugd, in oktober 2021 won ze hiervoor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Als allround maker en performer speelt Nina voor diverse publieksgroepen en doorbreekt hiermee de codes van de vaste ‘hokjes’. Ze maakt en produceert muziek, schrijft columns en boeken, presenteert, speelt (verkorte) versies van haar theatervoorstellingen in buurthuizen, buitenlandse podia en clubs en verbindt en verknoopt hiermee niet alleen thema’s, maar vooral diverse publieksgroepen.

Nina de la Parra met Make Women Come
Donderdag 29 februari – 20.30 uur
Kaarten (€ 7,50) te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/nina-de-la-parra


Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen
Dit theaterseizoen bieden we twaalf voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts € 7,50* kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!

 *Actievoorwaarden - Er kunnen maximaal vier kaarten voor € 7,50 worden besteld - Meer kaarten kunnen tegen het reguliere tarief worden aangeschaft

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →