Categorie├źn

Service

Nog geen Songfestivalkoorts in Vlaardingen

Nog geen Songfestivalkoorts in Vlaardingen
Uit

Nog geen Songfestivalkoorts in Vlaardingen

  • Redactie
  • 05-03-2020
  • Uit
Nog geen Songfestivalkoorts in Vlaardingen
VLAARDINGEN - In mei 2020 vindt het Eurovisie Songfestival plaats in Rotterdam. De CDA-fractie heeft op 17 oktober 2019 via een motie buiten de orde aan het college gevraagd om met de horeca, culturele instellingen en bedrijven te bespreken waar de kansen voor Vlaardingen liggen om zich te profileren en deze partners aan te moedigen deze kansen te grijpen.

Het college heeft inmiddels een en ander in gang gezet, maar de verwachtingen over de effecten voor Vlaardingen zijn niet al te hoog. Zo zijn bijvoorbeeld nog niet alle beschikbare hotelkamers volgeboekt in die periode (12 - 16 mei). Wel is er een aantal activiteiten georganiseerd waaronder een meezingfestival in het Delta Hotel en in de Stadsgehoorzaal kun je de  livestreams van het Songfestival volgen.

Op de website www.binnenstadvlaardingen.nl tenslotte komt informatie over activiteiten in Vlaardingen rondom het Eurovisie Songfestival. Om bewoners en bezoekers te informeren, maar ook om organisatoren en instellingen elkaar te vinden zodat ze activiteiten op elkaar af kunnen stemmen.