Categorieën

Service

Oostwijk klassiek met het Loksias Quartet

Oostwijk klassiek met het Loksias Quartet
Uit

Oostwijk klassiek met het Loksias Quartet

  • Redactie
  • 22-04-2024
  • Uit
Oostwijk klassiek met het Loksias Quartet

VLAARDINGEN - Op zondagmiddag 28 april opent De Windwijzer haar deuren voor een prachtig klassiek concert. Het Loksias Quartet zal het publiek verrassen met muziek tussen twee zintuigen: het gehoor en het zicht. Een unieke ervaring waarbij muziek en kleur samenkomen in een harmonieus geheel.

Het Loksias Quartet, twee jaar geleden opgericht in Den Haag, bestaat uit getalenteerde musici: Phoebe Rousochatzaki (viool), Andrei Natasa (viool), Sergio Sanchez Perera (altviool) en Martin Alvarrez Diaz (cello). Tijdens het concert zullen zij een bijzondere benadering van klassieke muziek presenteren, geïnspireerd op Goethes Kleurenleer uit 1809. Bij elk muziekstuk wordt een specifieke kleur gepresenteerd, waardoor het publiek een unieke verbinding ervaart tussen geluid en visuele waarneming.

Muziekliefhebbers en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deze bijzondere zondagmiddag bij te wonen. Het concert begint om 15.30 uur en de entree bedraagt €12,50. Graag vooraf aanmelden via [email protected]. Kom en geniet van een onvergetelijke muzikale ervaring in een intieme setting aan de Schiedamseweg 95 in Vlaardingen.


De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →