Categorie├źn

Service

Optreden in je eigen wijk tijdens de Stadskaravaan? Dat kan!

Optreden in je eigen wijk tijdens de Stadskaravaan? Dat kan!
Uit

Optreden in je eigen wijk tijdens de Stadskaravaan? Dat kan!

  • Redactie
  • 06-03-2023
  • Uit
Optreden in je eigen wijk tijdens de Stadskaravaan? Dat kan!
VLAARDINGEN - De Stadsgehoorzaal organiseert dit jaar in het kader van Vlaardingen750 zes keer een Stadskaravaan in verschillende wijken in Vlaardingen, in samenwerking met verschillende lokale partijen. De Kroepoekfabriek organiseert tijdens dit reizende festival een blok waarin talenten uit de wijk een podium krijgen. Om deze blokken te vullen is De Kroepoekfabriek nu op zoek naar Vlaardingse podiumtalenten die graag in hun eigen wijk op willen treden!

X-Posure en de KF Talent Stage

De muzikanten die al een tijdje actief zijn in de repetitieruimte en genoeg eigen materiaal hebben om 10 minuten programma mee te vullen, kunnen zich aanmelden voor de KF Talent Stage. De Kroepoekfabriek neemt deze ambitieuze muzikanten graag aan de hand om hen te helpen bij hun ambities in de muziekindustrie. Maar ook andere podiumtalenten zijn welkom, tijdens het X-Posure open podium. Van dansen en toneel tot muziek maken of poëzie, als het geschikt is voor een popfestival is het welkom tijdens X-Posure!

Generale Repetitie

De Kroepoekfabriek nodigt alle aanmeldingen uit voor een generale repetitie in De Kroepoekfabriek, waar de talenten onder andere een workshop podiumpresentatie krijgen en er professionele foto’s worden gemaakt van de act. Op deze dag worden de verschillende acts en artiesten klaargestoomd voor hun eigen festivaloptreden tijdens De Stadskaravaan zelf, die dus plaatsvindt in de verschillende wijken in Vlaardingen.

De Stadskaravaan

Vanaf april zal de Stadskaravaan als reizend festival door zes verschillende Vlaardingse wijken trekken in het kader van Vlaardingen750. In chronologische volgorde trekt de stadskaravaan langs de Holierhoek, de Westwijk (Zuidbuurt), Babberspolder, De VOP, Vlaardingen-Holy en de Westwijk (Hoogkamer). Iedere editie krijgt vorm door nauwe samenwerking met de buurtbewoners op het gebied van programma, horeca en promotie.
Het aanmeldformulier en de voorwaarden zijn HIER te vinden.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →