Categorie├źn

Service

Platipus Smart Glasses Masterclass

Platipus Smart Glasses Masterclass
Nieuws

Platipus Smart Glasses Masterclass

  • Advertorial
  • 16-01-2018
  • Nieuws
Platipus Smart Glasses Masterclass
VLAARDINGEN - Aanstaande woensdag én donderdag (17 en 18 januari) geeft Theo Lagendijk van Platipus een masterclass ''Smart Glasses'' op het jaarlijkse kennis- en netwerkevent People's Business (WTC Rotterdam). Ook zal Platipus de twee dagen van het event aanwezig zijn als één van de 140 exposanten, en wel in het ''Futurelab paviljoen''. Hier kan door eigen (slim bebrilde) ogen bekeken worden hoe marine engineers met smart glasses worden ondersteund in hun werk.

Dit Platipus project voor AEGIR-Marine sluit vanwege het hoog innovatieve karakter aan bij het People's Business 2018 thema: Next Economy Metropool.
Met dit thema wordt namelijk onder andere onderzocht welke invloed de snelle ontwikkeling van internettechnologie voor de economie van Metropoolregio Rotterdam–Den Haag hebben. Vlaardingen is één van de 23 gemeenten die hun krachten in deze Metropoolregio hebben gebundeld om met name het economisch vestigingsklimaat in het gebied te versterken.

Ondernemers kunnen People's Business kosteloos bezoeken. Platipus nodigt geïnteresseerde ondernemers van harte uit bij hun Futurelab stand of bij één van de twee masterclasses van Theo, beide dagen van 20.00 tot 20.20 in zaal 2.

Amboco Tours & Travel Services

Robert Schumanring 15, Vlaardingen

Meer over Amboco Tours & Travel Services →