Categorieën

Service

Politie zoekt getuigen mishandeling

Politie zoekt getuigen mishandeling
112

Politie zoekt getuigen mishandeling

  • Redactie
  • 12-03-2018
  • 112
Politie zoekt getuigen mishandeling
MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Een 18-jarige Vlaardinger is in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld aan de Sportlaan in Maassluis. De politie zoekt de dader(s) en roept getuigen op zich te melden.

Rond 5.30 verliet de jongen samen met een vriend een feest in een horecagelegenheid aan de Sportlaan .Eenmaal bij zijn fiets werd het slachtoffer door een groep van 4 à 5 jongens op de grond gegooid en geschopt en geslagen. Zijn vriend schoot hem te hulp, waarna de groep eieren voor hun geld koos en vertrok. Eenmaal thuisgekomen in Vlaardingen raakte het slachtoffer buiten bewust zijn en is de ambulance gebeld. De 18-jarige jongen is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart naar de mishandeling en hoopt dat getuigen zich melden. De jongen maakt het naar omstandigheden goed en kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

 

Heeft u iets gezien of gehoord?

Die zaterdagnacht tussen 5.00 en 6.00 uur heeft de mishandeling plaatsgevonden. Heeft u informatie over de groep jongens die zich vermoedelijk ophield rondom de horecagelegenheid aan de Sportlaan in Maassluis? Meld het dan via 0900-8844 of vul het tipformulier hier  in.