Categorieën

Service

PvdA Vlaardingen zoekt inwoners met hart voor de stad!

PvdA Vlaardingen zoekt inwoners met hart voor de stad!
Politiek

PvdA Vlaardingen zoekt inwoners met hart voor de stad!

  • Advertorial
  • 31-03-2021
  • Politiek
PvdA Vlaardingen zoekt inwoners met hart voor de stad!
VLAARDINGEN - Ruim een jaar geleden kregen we te maken met het coronavirus. Op enkele maanden in de zomer na werd het sociale, maatschappelijke en economische leven in onze stad daarbij platgelegd.  Er is inmiddels een vaccinatiecampagne gestart  maar wanneer en in welke mate openbare activiteiten weer kunnen worden opgestart is nog onduidelijk.  Daarnaast is er grote onzekerheid over de toekomst van Vlaardingen.

Al voor de uitbraak van het coronavirus had Vlaardingen grote problemen, en die zijn door de coronacrisis nog groter geworden.  Voor de PvdA Vlaardingen is het de hoogste tijd dat het gemeentebestuur met antwoorden komt, en met rechtvaardige oplossingen. Een begin van een duidelijke aanpak die vertrouwen wekt is echter nog steeds niet zichtbaar. De hoogste tijd om actie te ondernemen!

Helaas heeft de PvdA in de gemeenteraad slechts 2 zetels. Daardoor is onze invloed beperkt. Om echt het verschil te kunnen maken wil de PvdA in maart 2022 bij de gemeenteraadsverkiezingen  een goed resultaat halen. Daarmee een sterkere positie in de gemeenteraad, en op besluiten die genomen worden om onze stad te versterken.  Samen met onze leden, maar vooral ook met betrokken inwoners uit onze stad, denken we na over ons programma en bespreken we welke prioriteiten we daarbij stellen.

Vanaf mei 2021 willen we regelmatig daarvoor bij elkaar komen (hopelijk in fysieke zin en als het niet anders kan online) en een programma opstellen dat we in de periode 2022 -2026 uit gaan voeren. Bij deze gesprekken is er alle ruimte om jouw ideeën in te brengen. Uiteraard leggen we deze ideeën wel naast de waarden van de PvdA. Om je een idee te geven: dit zijn belangrijke uitgangspunten van de PvdA in Vlaardingen.

·         Bescherming van kwetsbaren, bestrijding armoede en aanpak van de schuldenproblematiek 

·         Een structurele aanpak van laaggeletterdheid 

·         Gelijke kansen voor iedereen, ongeacht afkomst en inkomen 

·         Meer sociale huurwoningen en aanpakken van huisjesmelkers 

·         Zorg voor eerlijke lokale belastingen en kwijtscheldingsregels 

·         Versterking van burgerparticipatie


Voel je je aangesproken? Wil je meewerken aan de totstandkoming van ons programma? Of wil je je kandidaat stellen voor de PvdA bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2022? Meld je dan aan bij de fractievoorzitter of voorzitter van het bestuur.

Vermeld daarbij duidelijk je naam, e- mailadres en telefoonnummer. Uiteraard kun je ook vragen aan ons stellen. We nemen dan vóór 15 april contact met je op om verdere afspraken te maken.

Namens bestuur en fractie PvdA Vlaardingen, 

Stefanie Solleveld (fractievoorzitter, [email protected] )

Gert-Jan Alberts (voorzitter bestuur, [email protected] )

Partij van de Arbeid Vlaardingen

p/a Markt 11, Vlaardingen

Meer over Partij van de Arbeid Vlaardingen →