Categorieën

Service

Repair Café in De Windwijzer van start

Repair Café in De Windwijzer van start
Nieuws

Repair Café in De Windwijzer van start

  • Redactie
  • 03-09-2020
  • Nieuws
Repair Café in De Windwijzer van start
VLAARDINGEN - Iets nieuws in De Windwijzer: het Repair Café! Naast het Repair Café in de Westwijk, waar men op de eerste zaterdag van de maand terecht kan, start op de tweede zaterdag van de maand een Repair Café in De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95. Op zaterdag 12 september en zaterdag 11 oktober is er van 9.30 tot 12.00 uur met een eerste proefopenstelling van het Repair Café. Het is de bedoeling in november officieel van start te gaan met een feestelijke opening.

In het Repair Café kunnen inwoners van Vlaardingen hun kapotte spullen gratis laten repareren door mensen die daar verstand van hebben. U kunt daarbij denken aan elektrische apparaten, kleding, fietsen e.d. Meestal klaar terwijl u wacht. Tijdens het wachten is er alle tijd voor een kop koffie en thee en een gezellig praatje met de reparateur en bezoekers. Achterliggend idee bij het Repair Café is dat we willen voorkomen dat spullen die nog gerepareerd kunnen worden, worden weggegooid. Want dat is zonde. Zonde voor het milieu en zonder voor uw portemonnee.

Uiteraard houden we in het Repair Café rekening met de coronamaatregelen maar aanmelden vooraf is niet nodig. De reparaties worden gratis verricht. Wel kunt u een vrije gift doneren.

 

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →