Categorie├źn

Service

RUMAG. De internetsensatie, nu live in het theater!

RUMAG. De internetsensatie, nu live in het theater!
Uit

RUMAG. De internetsensatie, nu live in het theater!

  • Redactie
  • 07-06-2022
  • Uit
RUMAG. De internetsensatie, nu live in het theater!
VLAARDINGEN - RUMAG. dé Nederlandse internetsensatie die iedereen kent van de zwart/witte ongecompliceerde en uiterst grappige slogans heeft dit seizoen een eigen theatertournee. En aanstaande vrijdag 10 juni (20.15 uur) zie je de állerlaatste show in de Stadsgehoorzaal. Met René Watzema als host wordt het een avond zoals je van RUMAG. mag verwachten. Een avond waarbij RUMAG. de grens opzoekt en er vooral nét overheen gaat. Een avond over humor, seks, kleding en lifestyle. Waar het ook over gaat, RUMAG. heeft zijn oordeel al klaar staan. Jij ook? 

Met bijna een miljoen volgers is RUMAG. hét lifestylemerk van Nederland. Hun teksten zijn altijd origineel, grof, seksueel, maar vooral uiterst grappig. De theaterversie van RUMAG. zal aanvoelen als een belevenis. Je bent als bezoeker onderdeel van een show, waar samen de grenzen op worden gezocht van wat kan en wat absoluut niet. Bovendien wordt in de show de beste Rumagger van de zaal gezocht en zijn er gasten uit de wereld van de humor en muziek aanwezig. 
DIT.IS.JE.ALLERLAATSTE.KANS.OM.BIJ.DEZE.ONGELOFELIJK.KUTTE.THEATERSHOW.TE.ZIJN. MET.EEN.LACH.EN.TRAAN.SLUITEN.WE.DEZE.GEWELDIGE.TOUR.AF.
BEN.JIJ.ERBIJ?
SCOOR.DE.LAATSTE.TICKETS.VOOR.VLAARDINGEN.HIERONDER!


RUMAG. - Internetsensatie voor de laatste keer in het theater
Vrijdag 10 juni 2022  – 20:15 uur
Kaarten bestellen!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →