Categorieën

Service

Samen maken wij ons sterk!

Samen maken wij ons sterk!
Wonen

Samen maken wij ons sterk!

  • Advertorial
  • 11-04-2020
  • Wonen
Samen maken wij ons sterk!
VLAARDINGEN - Als jouw makelaar weten we als geen ander hoe belangrijk een fijne woonomgeving is. Winkels, horeca, theater maar ook verenigingen spelen daar een enorm belangrijke rol in. In deze tijd hebben onze lokale ondernemers onze steun hard nodig. Samen maken wij ons sterk!

Geef jij ons de opdracht tot verkoop van jouw woning dan ontvang je van ons een 'lokale ondernemers box' t.w.v. 150 euro. In Vlaardingen ondersteun je naar eigen keuze:

-        Winkelier
-        Vereniging
-        Horeca
-        Cultuur

Je ontvangt direct de bonnen en de ondernemer ontvangt direct zijn geld. Afhankelijk van de branche kun je je bonnen direct of later te gelde maken. 
Schakel je ons in voor aankoopbegeleiding of mogen wij voor jou taxeren dan ontvang je respectievelijk één of twee bon(nen) t.w.v. 50 euro. 

De woningmarkt is gezond en de rente nog altijd laag. Dit is een goed moment om in te stappen.  Wij verwachten veel van jullie als betrokken stadsgenoten en waarderen het als je deze actie deelt.

Neem contact met De Witte Garantiemakelaars Vlaardingen op telefoonnummer 010 – 434 38 44 of, mail naar [email protected] of ga naar onze website www.dewittegarantiemakelaars.nl.

De Witte Garantiemakelaars
Korte Hoogstraat 4a
3131 BK Vlaardingen
[email protected]
010 - 434 38 44

dewittegarantiemakelaars.nl

De Witte Garantiemakelaars

Korte Hoogstraat 4a, Vlaardingen

Meer over De Witte Garantiemakelaars →