Categorie├źn

Service

Seniorenwelzijn zoekt vrijwilligers voor visiteclub

Seniorenwelzijn zoekt vrijwilligers voor visiteclub
Gezond

Seniorenwelzijn zoekt vrijwilligers voor visiteclub

  • Redactie
  • 10-07-2019
  • Gezond
Seniorenwelzijn zoekt vrijwilligers voor visiteclub
VLAARDINGEN - Heb je nog een paar uurtjes per week over? Bijvoorbeeld op de donderdag- of vrijdagochtend van 09.30 tot 13.00 uur? Vind je het leuk om met ouderen om te gaan? Heb je veel geduld en sta je stevig in je schoenen? Dan zou jij weleens een uitstekende begeleider van de Visiteclub plus kunnen zijn!

Op donderdag (in gebouw EVEN, van Hogendorplaan) en vrijdag (in Soenda, Soendalaan 4) komt er een groepje van 8-12 senioren bij elkaar die nog thuiswonend zijn en beginnende geheugenproblematiek hebben of op een andere manier kwetsbaar zijn. Zij voelen zich vaak niet meer op hun gemak in grote groepen maar zijn wel op zoek naar contact, gezelligheid, structuur, dag invulling, etc. Wij bieden de mensen een gevarieerd activiteitenaanbod, daarbij kan je denken aan gezelschapspelletjes, geheugenspelletjes, behendigheidsspelletjes, bewegingsactiviteiten, maar vooral de gezelligheid en een luisterend oor zijn heel belangrijk.

Wij streven ernaar om met twee vrijwilligers en een activiteitenbegeleider de groepen te draaien, en het programma wordt met elkaar vorm gegeven. Spreekt dit je aan, of wil je er meer over weten ? Dan kun je contact opnemen met het centrale nummer van Seniorenwelzijn 010 - 2486888 en vragen naar Manuela de Hooge.

Keukenhal Numansdorp B.V.

Gerard Burgerlaan 4, Vlaardingen

Meer over Keukenhal Numansdorp B.V. →