Categorie├źn

Service

Senna Ravenstijn in actie voor Prinses Maxima Centrum

Senna Ravenstijn in actie voor Prinses Maxima Centrum
Gezond

Senna Ravenstijn in actie voor Prinses Maxima Centrum

  • Redactie
  • 03-12-2020
  • Gezond
Senna Ravenstijn in actie voor Prinses Maxima Centrum
VLAARDINGEN - Je bent veertien jaar, de zomervakantie is net voorbij, je voelt je niet lekker en dan krijg je na diverse onderzoeken het antwoord: hersentumor. Dit is het verhaal van Senna Ravenstijn in een notendop.

,,Hallo, ik ben Senna Ravenstijn, Ik ben 14 jaar en begin september 2020 heb ik te horen gekregen dat ik een hersentumor heb. Ik ben opgenomen in het Prinses Maxima Centrum en daar hebben ze onderzocht wat voor tumor het precies was. Toen hebben ze een behandelplan opgesteld. Ik krijg chemotherapie en bestralingen. De laatste chemokuur van vijf dagen eindigde op dinsdag 1 december. Tussen de chemokuren door hebben ze een scan gemaakt en daarop is te zien dat de tumor aanzienlijk kleiner is geworden. Ondanks dat ik af en toe in het ziekenhuis moet blijven ben ik wel erg blij dat ik in het Prinses Maxima Centrum lig. Het voelt als een tweede huis. De artsen, zusters en alle mensen die er werken doen er alles aan dat je, je er thuis voelt (ook voor de ouders). Ik ben heel blij dat mijn ouders er ook kunnen blijven.''

Tot zover het korte verhaal van een kind van veertien dat in zeer korte tijd is veranderd in een jongvolwassene met zijn eigen verhaal. De kuren slaan aan en de verwachting is ook dat het goed gaat komen met hem.

Zoals gezegd is Senna erg te spreken over het . Hij wil dan ook graag iets terugdoen. Hij wil een geldbedrag ophalen voor het Prinses Maxima Centrum en vraagt daarbij uw steun. Het streefbedrag is 5000 euro. Helpt u Senna zijn cadeau te realiseren, dan kunt u een donatie doen aan Stichting de Kwekkers (Kwekkers is een geuzennaam van de voetbalclub waar Senna lid van is, VFC Vlaardingen). De stichting is Anbi gecertificeerd. U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer NL58 INGB 0004 6657 43 t.n.v. Stichting de Kwekkers, Vlaardingen onder vermelding van Senna Ravenstijn.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Patricia Ravenstijn. Zij is te bereiken onder telefoonnummer 06 – 42 09 42 47.