Categorieën

Service

Spectaculaire choreografieën en illusies in Delusion

Spectaculaire choreografieën en illusies in Delusion
Uit

Spectaculaire choreografieën en illusies in Delusion

  • Redactie
  • 06-03-2023
  • Uit
Spectaculaire choreografieën en illusies in Delusion
VLAARDINGEN - Op vrijdag 10 maart (20.15 uur) is in de Stadsgehoorzaal de spectaculaire dansvoorstelling Delusion te bewonderen. Delusion is de eerste theatervoorstelling van Oxygen, het dansgezelschap van de jonge, ambitieuze choreograaf Jennifer Romen (Maastricht, 1996). Afgelopen zomer, tijdens het Vlaardingse UITterras, maakte zij al indruk met hun uitstekende creativiteit, strakke bewegingen en beeldende illusies en nu keren zij terug naar Vlaardingen voor een avondvullende voorstelling! Kaarten voor dit visuele hoogstandje zijn verkrijgbaar via de Stadsgehoorzaal.

Al op jonge leeftijd begon Jennifer met dansen. Ze ontwikkelde snel en nam als soliste deel aan verschillende battles en wedstrijden, waarna ze (o.a.) driemaal het Europees Kampioenschap, driemaal het Wereld Kampioenschap én de World Dance Sport Games in Taiwan won. Jennifer werd een heus begrip in de urban dansscene en volgde als dansmaker een enigszins onorthodoxe route naar het theater; sinds 2015 maakt ze met Oxygen furore in competities, (inter)nationale televisieprogramma’s en het commerciële circuit. Met haar eerste theatervoorstelling Delusion bestormt ze nu de theaters en komt haar wens uit om langere werken te creëren en om de lijn met haar al bestaande publiek door te zetten naar de theaterwereld.

De voorstelling Delusion is een indrukwekkend samenspel van dans en illusie, waarbij het gebruik van licht de verbindende factor is. Het urban-dansgezelschap Oxygen neemt de theaterbezoekers mee in een reis van een adolescent die volwassen wordt. Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling waarbij het publiek door het gebruik van illusies steeds op het verkeerde been wordt gezet.

Oxygen met Delusion
Vrijdag 10 maart – 20:15 uur
Kaarten reserveren!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →