Categorie├źn

Service

Succesvolle lezing met budgetcoach Eef van Opdorp

Succesvolle lezing met budgetcoach Eef van Opdorp
Nieuws

Succesvolle lezing met budgetcoach Eef van Opdorp

  • Redactie
  • 28-02-2023
  • Nieuws
Succesvolle lezing met budgetcoach Eef van Opdorp
VLAARDINGEN - Dacht je dat een avond over financiën saai zou zijn, dan niet met Eef van Opdorp! Nederlands bekendste budgetcoach trad op donderdag 23 februari speciaal op voor inwoners van Vlaardingen.  Eef van Opdorp gaf hen talloze tips om geld te besparen, wat juist in deze tijd zo gewenst is.  De voorstelling werd mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en georganiseerd door de Bibliotheek de Plataan.

 Het optreden trok een zeer divers publiek. Van Sint-Bernards tot Slachtoffers. En van Creatievelingen tot Controlfreaks. (Naar de geldtypes van Eef.) Voor het aanwezige publiek was het een toegankelijke, luchtige én leerzame avond. Met Brabantse gezelligheid.  Iedereen deed enthousiast mee en de voorstelling scoorde een dikke 9!

BASIS VAN GELDZAKEN OP ORDE: HULP VIA DE BIBLIOTHEEK
Het optreden staat niet op zichzelf: de Bibliotheek de Plataan biedt een gratis cursus aan om de basis van geldzaken op orde te krijgen.  Tijdens de wekelijkse cursus krijgen deelnemers handvatten en tips voor onder andere:
- het doen van boodschappen;
- het gezond en lekker budgetkoken;
- het kiezen of juist stopzetten van verzekeringen;
- het aanvragen van toeslagen;
- het doen van belastingaangifte.

De cursus is gericht op het verhogen van de financiële vaardigheden. Rekenen komt er ook aan te pas.

OPGEVEN VOOR DE CURSUS
Bibliotheek de Plataan heeft nog enkele plekken voor de cursus. Opgeven kan t/m 7 maart 2023 door te bellen of te appen naar telnr.: 06 303 346 36. Of loop gerust de bibliotheek binnen.

MEER INFORMATIE?
Wil je meer informatie over het aanbod van de bibliotheek? Neem gerust contact op met Annelies Maris van Bibliotheek de Plataan, [email protected]

 

Bibliotheek De Plataan

Waalstraat 100, Vlaardingen

Meer over Bibliotheek De Plataan →