Categorieën

Service

TiePies in Prikkewater Packhuys

TiePies in Prikkewater Packhuys
Uit

TiePies in Prikkewater Packhuys

  • Ingezonden mededeling
  • 26-04-2023
  • Uit
TiePies in Prikkewater Packhuys
VLAARDINGEN - Op zondag 30 april treden de heren van TiePies weer op in Prikkewater Packhuys aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 3. TiePies band is een band die muziek uit de 60’s, 70’s en 80’s op geheel eigen wijze ten gehore brengt. Muziek heeft de geschiedenis van de popmuziek in die jaren ingrijpend veranderd. In het begin van de zestiger jaren toonaangevend met zijn rustigere varianten van de Rock & Roll, gevolgd door de opkomst van de beatmuziek, dan de zeventiger jaren met zijn Glamrock om over te gaan in de jaren tachtig met new wave. Een middagje met de TiePies neemt u mee terug naar die roerige jaren.

Muziek van o.a. Love Affair, Elvis Presley, The Rolling Stones, Christie, CCR, Booker T and The MG’s, Doe Maar etc. Alle hits uit die roerige jaren passeert de revue tijdens een optreden van TiePies band. De eindeloze jaren zestig, zeventig en de tachtiger jaren! Wie die jaren heeft meegemaakt, zal zich er veel van herinneren. Maar wie jonger is, moet wel denken: wat is dat een geweldige periode geweest! 

TiePies band bestaat uit: Drums – Eddy Peeters, Gitaar – Jos den Hels, Toetsen Henk de Vos, Bas – Laurens van Rens en zanger – Peter Dons. Kaartjes à € 7,50 zijn te koop op de dag zelf aan de zaal. Reserveren kan ook op [email protected].

Deur open: 13.30 uur. aanvang show: 14.00 uur.

Partycentrum Prikkewater

Koningin Wilhelminahaven Zuidwestzijde 3, Vlaardingen

Meer over Partycentrum Prikkewater →