Categorie├źn

Service

Tijd om te UITterrassen in het Oranjepark!

Tijd om te UITterrassen in het Oranjepark!
Uit

Tijd om te UITterrassen in het Oranjepark!

  • Redactie
  • 16-08-2022
  • Uit
Tijd om te UITterrassen in het Oranjepark!
VLAARDINGEN - Méér dan ooit kijkt de Stadsgehoorzaal er naar uit om met o.a. Museum Vlaardingen, KADE40, De Kroepoekfabriek en alle andere Vlaardingse cultuuraanbieders het culturele seizoen te openen op deze laatste Zomerterraszondag 21 augustus! Wat heeft het Vlaardingse theater de bezoekers én het organiseren van het te gekke UITterras in het Oranjepark de afgelopen drie jaar gemist. Met een drankje in de hand kan van 13.00 tot 17.45 uur genoten worden van theater- en muziekoptredens, straattheater, kinderactiviteiten, De Proeftuin, meet & greets en meer. 

Podiumprogramma

Op twee verschillende podia op het festivalterrein zijn deze middag bekende artiesten, nieuw en lokaal talent te bewonderen. De meeste optredens zijn previews van theatervoorstellingen die vanaf september terug te vinden zijn in het theaterprogramma van de Stadsgehoorzaal:

 
13:10 uur  Wouter Hamel
13:30 uur  CJV Musicalgroep
13:40 uur  CJV Jongeren Theatergroep                      
13:50 uur  Flip Noorman
14:10 uur  Assepoester De Musical (4+)                   
14:20 uur  Checkpoint Charlie                                      1
14:40 uur  Kaya
14:50 uur  Dennis van Aarssen 
15:10 uur  Vlaardings Musical Gezelschap      
15:40 uur  Mike Onyango
15:50 uur  Oxygen
16:10 uur  Kikker is verliefd (3+)
16:30 uur  Elvis The Music
16:50 uur  Showbrassband Thalita
17:10 uur  Pater Moeskroen 

De Proeftuin

Maak kennis met de vele culturele instellingen, verenigingen en organisaties die Vlaardingen rijk is! Kom langs in De Proeftuin en krijg de smaak van cultuur te pakken door langs te gaan bij de tenten van  Museum Vlaardingen, KADE40, Bibliotheek de Plataan, Vlaardingen750, Masamuda, Molen Aeolus, Urban Haring Run, Festival Onder De Linden, Winterterras, Acteer & Meer en Showbrassband Thalita.

Straattheater en kinderactiviteiten

Heel de dag worden de festivalbezoekers verrast met bijzondere, unieke en verrassende theaterervaringen midden op het festivalterrein, zoals Magie de Paris en de Praatpaal. Ook voor de allerkleinste cultuurliefhebbers is er natuurlijk van alles te beleven! Naast de magische voorproefjes van de theatervoorstellingen Assepoester de Musical en Kikker is Verliefd kunnen kleintjes op de foto met Stadsgehoorzaal mascotte Syb de Stadsleeuw, knuffelen met Peppa Pig, zich laten schminken, als echte acrobaten in het circus aan de slag en nog veel meer!

Meet & Greets

Veel artiesten komen na hun optreden op het UITterras langs bij de pagodetent van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek voor een meet & greet. Bekijk het tijdschema bij de tent op het terrein om te zien wanneer jij jouw favoriete artiest(en) kunt ontmoeten voor een foto, handtekening of merchandise verkoop.

Info-uurtje vrijwilligerswerk

Voor iedereen die het leuk lijkt om mee te helpen bij evenementen in (en om) de Stadsgehoorzaal en het publiek een onvergetelijke ervaring te geven organiseert de Stadsgehoorzaal op het festivalterrein een informatie uurtje.  Om 15:00 uur zijn alle geïnteresseerden van harte welkom bij de Eiffeltoren op het terrein voor meer informatie van directeur Renske Verbeek. Aansluitend is er de mogelijkheid aan te melden als vrijwilliger. 

Kaartverkoop

Traditiegetrouw kunnen er deze middag uiteraard ook theater- en concertkaarten voor het komende seizoen worden gekocht bij de festivalkassa van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek. Eventueel overgebleven Zomerterrasmunten gelden ook weer als betaalmiddel!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →