Categorie├źn

Service

Toch trappen voor Villa Joep

Toch trappen voor Villa Joep
Gezond

Toch trappen voor Villa Joep

  • Redactie
  • 14-04-2022
  • Gezond
Toch trappen voor Villa Joep
VLAARDINGEN - Op donderdag 5 mei, Bevrijdingsdag, wordt er in het Oranjepark in Vlaardingen een Sport- en Beweegdag georganiseerd. Onderdeel hiervan is een mini-editie van Spin for Life Vlaardingen. Mede-organisator Cynthia van den Thoorn vertelt: ,,We zijn ontzettend blij met de mogelijkheid om dit jaar toch te kunnen spinnen.'' Op een overdekte plek komen twintig spinningfietsen te staan en meerdere instructeurs zullen de deelnemers tussen 10.00 en 15.00 uur ieder uur als vanouds muzikaal opzwepen en in het zweet helpen.

,,Na twee jaar zonder spinningevenement kijken we ernaar uit om vaste en nieuwe deelnemers te verwelkomen'', aldus Cynthia. De opbrengst van deze mini-editie wordt zoals vanouds volledig gedoneerd aan Stichting Villa Joep. Zij zijn een invloedrijke spin-in-het-web die families, behandelaars en onderzoekers verbindt. Samen doen ze er alles aan om uiteindelijk neuroblastoom, één van de meest agressieve vormen van kinderkanker, te verslaan. Met deelname aan het evenement of het sponsoren van een deelname, zorg jij er mede voor dat meer wetenschappelijk onderzoek kan worden gedaan.

Meld je op tijd aan om mee te kunnen fietsen. Een uur spinnen kost €10,- en inschrijven kan via www.spinforlifevlaardingen.nl.