Categorieën

Service

Twee Vlaardingers met spoed naar het ziekenhuis

Twee Vlaardingers met spoed naar het ziekenhuis
112

Twee Vlaardingers met spoed naar het ziekenhuis

  • Redactie
  • 24-01-2022
  • 112
Twee Vlaardingers met spoed naar het ziekenhuis

fotografie: Flashphoto NL

VLAARDINGEN - Bij de meldkamer kwamen maandagochtend kort achter elkaar twee noodoproepen binnen van medische incidenten. De meldingen waren twee afzonderlijke incidenten maar wel in de zelfde woonwijk enkele honderden meters van elkaar vandaan. In de Struyckstraat werd rond 05.20 uur het mobiel medisch team en een ambulance opgeroepen voor een incident in een woning. Omdat het op de bovenste etage was werd ook de hulp van de brandweer gevraagd. Die kwamen met spoed ter plaatse om het slachtoffer via de hoogwerker naar beneden te halen.

Zo'n twintig minuten later kwam er vanuit de Twee Vriendenstraat, enkele honderden meters van de Struyckstraat, ook een melding binnen van een medisch incident in een woning. Ook hierbij was de hulp van de brandweer en het mobiel medisch team nodig. Naast de brandweer en het mobiel medisch team kwamen ook twee ambulances ter plaatse.

Nadat het slachtoffer uit de Struyckstraat veilig in de ambulance lag, konden de brandweer en het mobiel medisch team naar het incident in de Twee Vriendenstraat lopen en rijden. Omdat de hoogwerker deze woning niet goed kon bereiken, is besloten het slachtoffer via de trap naar beneden te tillen. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.