Categorieën

Service

UITterras met Ricky Koole, Rapunzel en Fien en Teun

UITterras met Ricky Koole, Rapunzel en Fien en Teun
Uit

UITterras met Ricky Koole, Rapunzel en Fien en Teun

  • Advertorial
  • 14-07-2023
  • Uit
UITterras met Ricky Koole, Rapunzel en Fien en Teun

VLAARDINGEN - Voor de vijfde keer heeft de Stadsgehoorzaal, in samenwerking met andere cultuuraanbieders en -aanbidders uit de stad, de grote eer om op de laatste Zomerterras-zondag (20 augustus) het nieuwe culturele seizoen feestelijk af te trappen met het UITterras. Van een tot zes uur bruist het Vlaardingse Oranjepark van (straat)theater, (muziek)optredens, cultuur, kinderactiviteiten, hapjes, drankjes en gezelligheid! Deze editie zullen onder anderen voorproefjes te zien zijn van Ricky Koole & band, Rapunzel de Musical, Charl Delemarre en Fien en Teun. Alles over het (gratis toegankelijke) festival is hier te vinden.

De hele middag kan jong en oud in het Oranjepark proeven van al het moois dat het gloednieuwe culturele seizoen 23/24 te bieden heeft, met natuurlijk ook weer een prachtige greep uit de voorstellingen die vanaf oktober in de Stadsgehoorzaal te bewonderen zijn. Onder meer muzikale artiesten Charl Delemarre, Ricky Koole, Ocobar en The Cosmic Carnival en kinderhelden Rapunzel, Peppa Pig en Fien en Teun zullen een voorproefje geven van hun voorstelling later in het jaar. 

Naast de optredens kan er op het festivalterrein doorlopend genoten worden van (straat)theater en kinderactiviteiten, kan men in De Proeftuin kennismaken met verschillende culturele organisaties uit Vlaardingen en is er om 15:00 uur een informatie-uurtje voor iedereen die nieuwsgierig is naar vrijwilligerswerk in de Stadsgehoorzaal. Traditiegetrouw is het natuurlijk ook weer mogelijk om theater- en concertkaarten te kopen en deze te betalen met (overgebleven) Zomerterrasmunten aan de festivalkassa van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek. Het volledige programma van het UITterras is hier te vinden.


UITterras
Zondag 20 augustus – van 13.00 tot 18.00 uur
Gratis toegang tot het festivalterrein in het Oranjepark

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →