Categorieën

Service

Under the Bridge: Woodstock aan de Vaart

Under the Bridge: Woodstock aan de Vaart
Uit

Under the Bridge: Woodstock aan de Vaart

  • Redactie
  • 22-05-2024
  • Uit
Under the Bridge: Woodstock aan de Vaart

VLAARDINGEN - Eten, drinken, muziek maken of luisteren en vooral ontmoeten. Op zondag 26 mei vanaf 15.00 uur vindt het allemaal weer plaats bij het viaduct ter hoogte van de Emmakade/Wilhelminasingel. Officieel heet het “Under the Bridge” en dat minifestival wordt alweer voor de zesde keer georganiseerd.

Om de wijk bij elkaar te brengen en te verbinden, en er lijken ieder jaar alweer meer mensen bij elkaar dan de keer ervoor. Misschien scheelt het aanstaande zondag ook wel dat het dit keer in het voorjaar en niet in het najaar wordt georganiseerd.

Het is inmiddels ook een beproefd recept waar we van uitgaan: samen eten, drinken, muziek maken of luisteren en ontmoeten, maar altijd met een plus, iets van toegevoegde waarde. En aan goede muziek ontbreekt het ook dit keer niet. Leest u even mee:

,,Normaal doet Under the Bridge niet aan 'hoofdacts', maar dat is dit jaar net iets anders. De gelegenheid doet zich voor dat we naar het allerlaatste optreden gaan kijken van Raymunda, dat wil zeggen in deze setting, want ze is unstoppable. Met een strot als Janis Joplin en dito levenservaring, weet ze al vele jaren kippenvel op je oren te veroorzaken. Raymunda wordt voorafgegaan door de Vlaardingse bands Captain Peacock en Los Rancheros -The Boogie Woogie Cowboys’’.

Je kunt er gratis heen, maar voor een drankje en een hapje betaal je natuurlijk wel. Overigens kun je ook geheel gratis je eigen drinken en eten meenemen. En neem dan ook de kinderen mee, want voor hen is er genoeg georganiseerd aan spelen en andere activiteiten.

Voor zover je van pauzes kunt spreken zullen die worden opgevuld door een jonge gozer die het nog ver gaat schoppen: Comfort Creature!

Benieuwd? Ga er dan zondag 26 mei heen. Het festival(letje) start vanaf 15.00 uur.