Categorieën

Service

Urban Arrow Roadshow bij Van Kortenhof!

Urban Arrow Roadshow bij Van Kortenhof!
Winkelen

Urban Arrow Roadshow bij Van Kortenhof!

  • Ingezonden mededeling
  • 09-04-2024
  • Winkelen
Urban Arrow Roadshow bij Van Kortenhof!

VLAARDINGEN - Urban Arrow bezoekt zaterdag 13 april Van Kortenhof Maassluis met een nieuw testevent-concept: de Urban Arrow Roadshow!

Met een opvallende trailer en een kleurrijke bus in de herkenbare stijl van Urban Arrow, trekken de experts van dit bekende bakfietsenmerk door Nederland en België. Op zaterdag 13 april bezoekt Urban Arrow Van Kortenhof in Maassluis om zo iedereen kennis te laten maken met de Urban Arrow bakfiets. Voor wie overweegt een bakfiets aan te schaffen, is dit hét moment om langs te komen en de fietsen van Urban Arrow zelf te ervaren, te testen en te vergelijken. Het is een unieke kans om vragen te stellen aan de experts, een proefrit te maken en te ontdekken welke fiets het beste aansluit bij de persoonlijke levensstijl en behoeften.

Heb je nog nooit op een elektrische bakfiets gereden dan weet je nog niet dat je hem mist. Totdat hij onderdeel wordt van je dagelijks leven. Maak je geen zorgen meer over je drukke schema, over kids die van hot naar her gebracht willen worden, de hond die mee wil naar het strand of de boodschappen die je nog moet doen. De snelheid en wendbaarheid van de bakfiets zijn de perfecte match voor je hectische lifestyle. Met de verschillende bijpassende accessoires kun je de fiets upgraden naar de wensen van je gezin of bedrijf. Laat de auto thuis, parkeer voor de deur van de supermarkt en zoef moeiteloos door de stad of geniet van een uitstapjes naar het bos of naar het strand!

Zoek je juist een bakfiets voor zakelijk gebruik? Ook deze staan testklaar! De experts van Urban Arrow en Van Kortenhof vertellen u graag over alle (subsidie-)mogelijkheden!

Zet zaterdag 13 april van 11.00 tot 16.00 uur dus in je agenda! Gelijk een testrit afspreken? Klik hier en vul in welke tijd het beste uitkomt en jouw testfiets staat voor je klaar op het afgesproken moment!

Kijk voor alle info op www.vankortenhof.nl

Van Kortenhof | Heldringstraat 101 | 3144CE Maassluis | 010-5911440


Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →