Categorieën

Service

Vaccineren zonder afspraak in Vlaardingen

Vaccineren zonder afspraak in Vlaardingen
Gezond

Vaccineren zonder afspraak in Vlaardingen

  • Redactie
  • 16-08-2021
  • Gezond
Vaccineren zonder afspraak in Vlaardingen

fotografie: Mariëlle Danse

VLAARDINGEN - Vanaf vandaag kunnen inwoners zich van Vlaardingen zich zonder afspraak laten vaccineren. Deze week kunnen Vlaardingers de prik nog dichtbij huis bij de vaccinatielocatie in District U halen. De locatie is nog open tot en met zondag 22 augustus en in het weekend van 28/29 augustus.

De piek van het vaccineren is voorbij. De GGD bouwt het aantal vaccinatielocaties in de regio daarom af. De Vlaardingse locatie aan de Olivier van Noortlaan is op donderdag 27 mei door de GGD in gebruik genomen en sluit na ongeveer drie maanden de deuren. Burgemeester Bas Eenhoorn: ,,Ik ben blij dat zoveel inwoners zich de afgelopen maanden hebben laten vaccineren. Dat maakt het mogelijk dat we na de zomervakantie langzaam weer ons normale leven kunnen oppakken. Ik roep alle Vlaardingers - jong en oud-  die zich nog niet hebben laten vaccineren op om dit alsnog te doen.''

Binnenlopen zonder afspraak
Deze week kunnen inwoners elke dag op de Vlaardingse vaccinatielocatie binnenlopen tussen 9.00 en 16.00 uur en op zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. Daarna kunnen Vlaardingers terecht bij de vaccinatielocatie in Schiedam. De locatie in District U is wel nog open in het weekend van 28 en 29 augustus.