Categorieën

Service

VakantieOpvang Oost sportief bezig

VakantieOpvang Oost sportief bezig
Sport

VakantieOpvang Oost sportief bezig

  • Redactie
  • 30-07-2020
  • Sport
VakantieOpvang Oost sportief bezig
VLAARDINGEN - Op dinsdag 28 juli hebben de oudste kinderen van VakantieOpvang Oost onder een stralend zonnetje kennis gemaakt met een nieuwe sport: beachvolleybal. In de zomervakantie worden er allerlei activiteiten georganiseerd en Vakantieopvang Oost, onderdeel van UN1EK!, ging op de sportieve tour!

Op de beachvolleybalvelden van volleybalvereniging Move4U maakten de kinderen kennis met rennen en springen in het zand en leerden ze een aantal volleybaltechnieken. Vooral het serveren en smashen werd als een leuke uitdaging gezien. De kinderen wilden maar blijven doorgaan en extra wedstrijdjes spelen, de nieuwe sport viel duidelijk in de smaak. Ook werd de juf meerdere keren uitgedaagd tot 1 tegen 2 duels.

Een zeer geslaagde sportieve middag voor de kinderen van VakantieOpvang Oost! Dat smaakt naar meer, in augustus gaat er nog een dag gesurft worden en staat er nog een middag beachvolleyballen op her programma. Ook gaat er vaak gezwommen worden. Een sportieve en gezellige zomer voor de kinderen dus!

UN1EK Onderwijs en Opvang

Emmastraat 45, Vlaardingen

Meer over UN1EK Onderwijs en Opvang →