Categorieën

Service

Open Dag van door brand getroffen kunstenaars

Open Dag van door brand getroffen kunstenaars
Winkelen

Open Dag van door brand getroffen kunstenaars

  • Redactie
  • 12-05-2024
  • Winkelen
Open Dag van door brand getroffen kunstenaars

Hadewiena Scholten bij een van de zitmuren waarbij ze betrokken was

VLAARDINGEN - Ok, vandaag is het moederdag, maar je kunt er daarnaast ook op uit trekken; lekker naar het strand bijvoorbeeld. Vlakbij ons eigen Stadsstrand overigens ligt het pand dat onlangs getroffen werd door een forse brand . Daar lopen nog wat hulpacties voor, waaronder één voor beeldend kunstenaar Mirjam Boomert  .

Een andere kunstenaar en organisator van bijzondere evenementen , Hadewiena Scholten, houdt zaterdag 18 mei een Open Dag aan de Waterleidingstraat 4. Hadewiena was intensief betrokken bij de serie nacht van de Nacht, de sociale sofa’s aan de Hoflaan en nog veel meer evenementen die Vlaardingen kleurrijker maken, Je kunt vandaag dus de nieuwe eigenaar zijn van wat er overbleef na de brand, en waarmee Vlaardingen levendiger werd gemaakt:

 Moving on....

Open dag voor verkoop van theaterspullen, props en diversen aan de Waterleidingstraat 4. Na een brand moet ik helaas mijn studio ontruimen. Het was een uitermate inspirerende plek, waar ik 11 jaar met veel plezier heb mogen werken.

Wat nog de moeite waard is, mag weg tegen een overeen te komen prijs. Onder andere geluid- en lichtinstallatie, truss, flightcases, kasten, bureauset, en nog veel meer.

Let wel, er is roetschade, kostuums dienen gereinigd te worden.

Wie dus voor een koopje wat spullen aan wil schaffen kan zondag 18 mei terecht aan de Waterleidingstraat 4 bij Hadewiena Scholten. Daarmee ondersteun je een van de kunstenaars die getroffen is door de brand.