Categorieën

Service

Vandaag: zonnig, snuffelmarkt en koopzondag

Vandaag: zonnig, snuffelmarkt en koopzondag
Uit

Vandaag: zonnig, snuffelmarkt en koopzondag

  • Redactie
  • 01-10-2023
  • Uit
Vandaag: zonnig, snuffelmarkt en koopzondag

VLAARDINGEN - De rubriek Agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar [email protected] U vindt de rubriek agenda altijd op de voorpagina.

Snuffelmarkt

Wat de agenda vandaag niet haalde maar wat we wel onder de aandacht willen brengen is een markt op het Veerplein. Daar staan vandaag vanaf 12.00 uur kramen van een snuffelmarkt waar je nog weleens bijzondere spulletjes op de kop kan tikken. En uit ervaring weten we dat afdingen ook een optie is. U spaart in ieder geval parkeergeld uit vandaag want parkeren is op zondag gratis op straat.


Koopzondag

Natuurlijk is het de eerste zondag van de maand weer koopzondag, maar dat betekent niet dat dan echt alle winkels hun deuren openen, vanaf een uur of 12 (sommigen iets later). Binnenkort zullen er wel weer wat lege panden in het centrum gevuld worden, met vanHaren schoenmode en Kah, een winkel in kaas en delicatessen (naast Lunchroom Veerplein 18). Maar sommigen trekken ook weer weg, zoals Sara Home op het Liesveld, waar het leegverkoop is. Die winkel sluit op 23 oktober de deuren, zo staat er op de gevel te lezen.


Activiteiten binnen

Je kunt natuurlijk ook binnenlopen bij bijvoorbeeld Museum Vlaardingen waar permanente en tijdelijke exposities zijn. Altijd boeiend en wat er nu te zien en te beleven is vind je in een overzicht hier