Categorieën

Service

Victoria'04 wint eerder gestaakte wedstrijd

Victoria'04 wint eerder gestaakte wedstrijd
Sport

Victoria'04 wint eerder gestaakte wedstrijd

  • Redactie
  • 13-04-2022
  • Sport
Victoria'04 wint eerder gestaakte wedstrijd
VLAARDINGEN - Victoria'04 speelde dinsdagavond de resterende 32 minuten van het eerder gestaakte duel bij en tegen Rotterdam United. De Vlaardingers begonnen al met een 1-3 voorsprong, de stand op het moment dat de scheidsrechter het duel wegens wanordelijkheden voortijdig affloot. De thuisclub moest het met negen spelers doen terwijl Victoria'04 op volle sterkte aantrad. Niet gek dan ook dat de Vlaardingers in het resterende half uur van 1-3 uitliep naar 1-6. 

De ontmoeting verliep in een vriendschappelijke sfeer. Het sportieve duel werd grotendeels gedomineerd door Victoria’04, hoewel doelman Jochem van der Hoff enkele keren op de proef werd gesteld. Met de regelmaat van de klok wisten de Victorianen drie fraaie treffers te produceren. 

Een effectvol schot van Usman Ünnu verdween via de binnenkant van de paal in het doel van Rotterdam United. Lars Kortleven liet zijn directe tegenstander de hielen zien en scoorde met een laag schot. In de laatste minuut werd via een hakbal van Jordi de Kimpe spits Nailey Girigorie bereikt, die de eindstand op 1-6 bepaalde.