Categorieën

Service

Victoria'04 wint in en tegen Pernis

Victoria'04 wint in en tegen Pernis
Sport

Victoria'04 wint in en tegen Pernis

  • Arie Noordhoek
  • 01-05-2022
  • Sport
Victoria'04 wint in en tegen Pernis
VLAARDINGEN - Op het prachtige kunstgrasveld van Pernis bleek Victoria’04 zaterdag 30 april een maatje te groot voor de sympathieke thuisclub. De Vlaardingse formatie wist het krachtsverschil in de eerste helft niet uit te drukken in doelpunten. Goede mogelijkheden voor met name Lars Kortleven bleven onbenut. De achterhoede van Pernis wist het vele werk naar behoren te klaren. 

In de tweede helft kwam Victoria’04 vrij snel op de bevrijdende 0-1 voorsprong. Op de positie van rechtsbuiten liet Lars de Visser zijn directe tegenstander de hielen zien om vanaf de achterlijn Vincent van den Bogerd op maat te bedienen, die van dichtbij simpel afrondde: 0-1. Victoria'04 bleef de aanval zoeken. Een vloeiend lopende combinatie over vele schijven gaf Lars de Visser de kans om beheerst af te ronden (0-2). Pernis trachtte hierna een doelpunt te forceren door met meer mankracht in de aanval te gaan spelen. Een verre uittrap van doelman Jochem van der Hoff gaf spits Nailey Girigorie een vrije doortocht naar het doel van Pernis om koelbloedig af te ronden: 0-3. 

In de slotfase legde Victoria’04 het accent op het behouden van de voorsprong. De uitslag had iets hoger kunnen zijn, indien kort voor tijd een overtreding op Jordi de Kimpe zou zijn bestraft met een strafschop, die echter niet werd toegekend.