Categorieën

Service

Vijftig jaar De Meerpaal

Vijftig jaar De Meerpaal
Gezond

Vijftig jaar De Meerpaal

  • Advertorial
  • 28-05-2021
  • Gezond
Vijftig jaar De Meerpaal
VLAARDINGEN - Woensdag 26 mei was het zover: op deze dag bestond De Meerpaal 50 jaar. Een mijlpaal die dit regionaal goed bekende verpleeghuis natuurlijk niet zomaar ongemerkt voorbij wilde laten gaan. Vanwege de huidige coronamaatregelen kon het jubileum nog niet groots gevierd worden. Daarom is ervoor gekozen om een aantal jubileumactiviteiten te verschuiven naar later dit jaar en het jubileum een heel jaar lang te vieren met de cliënten, hun familie, medewerkers en vrijwilligers. 

50 jaar is intern gevierd op 26 mei
Voor de jubileumdag waren een aantal feestelijke interne activiteiten georganiseerd voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers. Het was een mooie dag een buitenoptreden van Johnny Valentino, koffie met gebak, een heerlijke lunch voor medewerkers en een driegangen diner voor alle bewoners. Ook was er een officieel moment met toespraak door de Raad van Bestuur, de Cliëntenraad en de regiomanager, waarbij een speciale jubileumvlag werd uitgereikt. Deze vlag is daarna officieel gehesen. 

Natuurlijk was ook het hele huis prachtig versierd. Alles met het thema GOUD, waarbij vooral ook de medewerkers en vrijwilligers in het zonnetje werden gezet: 'Jij bent GOUD waard'. Ook de avond- en nachtdienst werd niet vergeten. Alle activiteiten konden volledig coronaproof plaatsvinden. 

De Meerpaal is al 50 jaar een begrip en zal vanwege de toenemende vergrijzing ook in de toekomst als verpleeghuis met wijkvoorzieningen een belangrijke bijdrage blijven leveren aan het leven van ouderen in Vlaardingen. De Meerpaal biedt een warm thuis, leuke activiteiten en een gezellige brasserie. Heeft u interesse om in De meerpaal te wonen, kijk dan voor meer informatie op onze website www.argoszorggroep.nl of neem contact met ons op via telefoonnummer 010 – 427 8310.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →