Categorieën

Service

Vlaardings Ommetje beloont kampioenen

Vlaardings Ommetje beloont kampioenen
Gezond

Vlaardings Ommetje beloont kampioenen

  • Redactie
  • 27-05-2021
  • Gezond
Vlaardings Ommetje beloont kampioenen

De kampioenen beloond; foto: Vlaardings Ommetje

VLAARDINGEN - Gonda, Raymond en Fabiola, de top 3 in het Vlaardingse Ommetje kregen vandaag de eer die hen toekomt, ook in tastbare vorm.

De drie deelnemers scoorden de meeste punten in de 66 dagen dat het Vlaardingse Ommetje liep als competitie; 66 dagen blijkt volgens kenners het gemiddelde aan tijd die nodig is om een nieuwe gewoonte aan te leren.

Gonda presteerde van de drie het best en zij won daarmee een cadeaubon van honderd euro. Die kan ze besteden bij sportwinkel Runningpoint. Gonda: “Het was een verrassing dat ik een prijs in ontvangst mocht nemen! Ik ben inmiddels echt verslaafd aan wandelen en heb een baaldag als ik het niet kan doen. Door elke dag te wandelen is mijn gezondheid enorm vooruit gegaan!” Haar partner Raymond, de nummer 2 van de competitie, ontving een cheque ter waarde van € 75,-. Hij steunde in eerste instantie Gonda in het wandelen, maar gaat er nu ook zelf vaak op uit om een ommetje te maken. Nummer 3, Fabiola, mag ter waarde van € 50,- iets uitzoeken in de winkel. Ook zij startte vanwege haar gezondheid met wandelen en doet dit nog steeds trouw elke dag.

De organisatoren roepen alle Vlaardingers op nog mee te gaan doen aan de tweede ronde van het Vlaardings Ommetje. Die begon al op 5 mei, maar staat nog open voor deelnemers. Runningpoint heeft voor ieder van hen een speciale korting over. De tweede ronde is anders dan de eerste ronde, want de comproetitie bestaat dit keer uit twee groepen: een competitiegroep (VlaardingersCOM) en een recreatiegroep (VlaardingersREC). De namen zijn veelzeggend.