Categorieën

Service

Voorjaarsconcert Orpheus in de Remonstrantse Kerk

Voorjaarsconcert Orpheus in de Remonstrantse Kerk
Uit

Voorjaarsconcert Orpheus in de Remonstrantse Kerk

  • Redactie
  • 02-06-2022
  • Uit
Voorjaarsconcert Orpheus in de Remonstrantse Kerk
VLAARDINGEN - Vlaardings mannenkoor Orpheus verzorgt op zaterdag 11 juni a.s. om 20.00 u weer een voorjaarsconcert in de Remonstrantse Kerk aan de Hoflaan 39 in Vlaardingen. Na een onderbreking van twee jaar door Corona kunnen we gelukkig deze traditie rond onze oprichtingsdatum weer in ere herstellen.

Het betreft een gratis toegankelijk concert met veel variatie in het repertoire. orpheus zingt klassieke nummers zoals 'La Vergine degli Angeli' en 'Priesterkoor', kerkelijke nummers zoals 'Sanctus Benedictus' en 'La Crimosa', byzantijnse nummers zoals 'Otche Nash' en 'Boedy Imja Hospodne' en popklassiekers zoals 'Sailing' en 'Imagine'.

Ter afwisseling is er tweemaal een intermezzo van pianiste Marjan Fey en kunt u zelf ook zingen met een medley van een zestal bekende 'meezingers'. 
Het is het eerste concert van het koor met de nieuwe dirigent Michel de Valk, dus een uitgelezen kans om hem en zijn muzikale invloed op het koor te leren kennen.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is kunt u telefonisch vooraf gratis plaatsen reserveren via 06 - 36564466 en 06 - 10218542. U dient dan wel uiterlijk om 19.50 u aanwezig te zijn, daarna worden de plaatsen vergeven aan andere belangstellenden.

Ter bestrijding van de onkosten is er na afloop een collecte, waarbij u uw waardering voor het concert aan Orpheus kunt laten blijken. 

Voor verdere informatie zie ook onze website www.vmko.nl.