Categorieën

Service

Voorlichtingsavond bouwplannen Fortunavelden

Voorlichtingsavond bouwplannen Fortunavelden
Wonen

Voorlichtingsavond bouwplannen Fortunavelden

  • Redactie
  • 30-10-2023
  • Wonen
Voorlichtingsavond bouwplannen Fortunavelden

VLAARDINGEN - Op dinsdagavond 31 oktober organiseren Timpaan en Ouwehand Bouw een informatieavond over het nieuwbouwproject Fortunapark. Zij geven dan een presentatie over het plan en er is een informatiemarkt waarop u persoonlijk uw vragen kunt stellen over de ontwikkelingen van dit nieuwbouwproject.

Op dit moment is het bestemmingsplan voor Fortunapark in voorbereiding. In het bestemmingsplan worden zaken bepaald, zoals bouwhoogtes, parkeerplaatsen, ontsluiting en groen. Het bestemmingsplan zal naar verwachting komende winter ter inzage liggen.

Wilt u de informatieavond op 31 oktober 2023 bijwonen? U kunt tussen 19.00 uur en 21.00 uur binnenlopen bij basisschool IKC De Schakel aan de Van Boisotstraat 20 in Vlaardingen. Tussen 19.30 uur en 20.00 uur vindt de presentatie plaats. Voor en na de presentatie kunt u op uw eigen tempo de informatie bekijken bij de verschillende kraampjes van de informatiemarkt. Tijdens de presentatie informeren ze u ook over toekomstige informatieavonden en de voorgenomen planning van het project.

Locatie: Van Boisotstraat 20 

Datum: 31 oktober

Tijd: 19.00 – 21.00 uur